ivan_989 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Prechádzame tým asi všetci. Najprv hodinky, a keď sa tu človek udomacni, zisti ze zrazu nutne potrebuje všeličo ďalšie nehodinkové, čo je pekné/ užitočné/ inak_potešujúce . Ci uz nejaka značka, alebo hned veci. U mna chronomag tiež sposobil: BARBOUR (tričká, bundy, boty) RAW (dziny, košele, bunda - SOSO Bros, IH) PARFEMY (To by som písal dlho) BOTY (Loake, Barker, Cheaney, Shoepassion) NOZE (Mcusta, Kershaw, Fällkniven) A nehovorím o jednokusovych veciach (záhradný gril, kosačka na trávu, walking stick atd atd). Dúfam že už pribudne len fineliner MontBlanc a mam vybavene. Tak dik, chronokolektiv A RW u mna nebudú, lebo sú (pre mna) škaredé, nepohodlne a nepraktické A vy ste na tom ako ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Já v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 16 minutami, Daemonultimate napsal: Já v pohodě. Dúfam ze uz aj ja Ešte sa snáď dočkám zelených DJ jedného dňa a môžem ísť na predčasný chronodochodok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 4 hodinami, ivan_989 napsal: Dúfam ze uz aj ja Ešte sa snáď dočkám zelených DJ jedného dňa a môžem ísť na predčasný chronodochodok. Mám kliku, že nic takovýho k životu nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 55 minutami, Daemonultimate napsal: Mám kliku, že nic takovýho k životu nepotřebuju. No jo. Životná nutnost to nie je. Ale človeku sa tak akosi ľahšie žije, keď ma zrazu niečo z čoho má radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 3 minutami, ivan_989 napsal: No jo. Životná nutnost to nie je. Ale človeku sa tak akosi ľahšie žije, keď ma zrazu niečo z čoho má radosť. To máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se