ponorka9 Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Ahoj. V kapsáčích se vůbec nepohybuju, tak prosím o posouzení těchto ruských hodinek (neotvíral jsem, tak netuším výrobce). Dostaly ke kamarádovi po dědovi, celý život dělal na dráze (děda, ne kamarád). Zajímalo by ho, zda jsou něčím zajímavé, jestli je třeba nějaká skupina, která se tímto zabývá atd.. Že mají ručně opravené číslice, to jsme si všimli a to nám moc zajímavé nepřipadá Prodávat nechce, jen chce vědet, jestli má doma tuctové kapsáče, nebo něco zajímavějšího. Díky za komenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 to budu kapsace Molnija, CSD si dali vygravirovat logo a cisla https://www.google.com/search?q=molniya+pocket+watch&rlz=1C1GCEB_enSK1061SK1061&oq=molniya+pocket+watch&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQABgNGIAEMg8IAhAuGA0YxwEY0QMYgAQyCQgDEAAYDRiABDIICAQQABgNGB4yCAgFEAAYDRgeMggIBhAAGA0YHjIICAcQABgNGB4yCAgIEAAYDRgeMggICRAAGA0YHtIBCDY3NTFqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1 nic extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Řekl bych služební hodinky, pro zaměstnance ČSD. Když jsou po dědovi mají pro vnuka cenu. Zajímavé jsou i pro lidi zabývající se historií železnice. Jako hodinky samotné asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Kluci, díky za info. Nevíte náhodou někdo, jaký význam mají ta čísla? Někdo uvádí, že to první je rok (podle mě asi ne - ruské hodinky v roce 1941?), někdo že jde o číslo tratě...Mě by nejvíc dávalo smysl pořadové číslo z dané série... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 No, a abych Ti v tom nadělal ještě větší binec, tak kdosi tvrdil, že je to číslované podle lokomotivních dep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Bezva, dík Ještě budu pátrat, když tak dám info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Hele, nic moc jsem už nevypátral, tak to tady zamknu. díky všem za přípsěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky