patprom Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Ahoj všem, před časem jsem pořídil kaučukový řemínek pro Rlx Submariner, ale nemám pro něj využití. Jedná se o výrobek dobře známého výrobce Horus Watch Straps pro současné modely Subů s roztečí 41mm. Kvalitu Horus WS subjektivně hodnotím jako špičkovou. Ve srovnání např. s RubberB mi přijde malinko měkčí, což považuji za výhodu, protože tolik netlačí. Barva kaučuku je výrobcem označena jako "Espresso", což celkem sedí. Klidně by to ale mohla být i čokoládová Zde info výrobce: https://www.horusstraps.com/collections/straps-for-rolex/products/rolex-submariner-strap-espresso-rubber?variant=40391515144368 Řemínek je zcela nepoužitý (na hodinky nebyl nasazen ani jednou), tedy naprosto nový a může být Váš za 2,500 Kč (dal jsem za něj cca 3,000 Kč + výpalné a DPH). Solidnímu zájemci možná ještě něco slevím. Osobně možno převzít v Ostravě a okolí, případně mohu poslat za stokorunu navíc. Případně dotazy prosím jen přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Hop rovnou na 2,000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Nikdo nepotřebuje parádní nepoužitý kaučuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 1500,- za fungl nový pohodlný kaučuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Neodolatelných 1000,- Kč + pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 Up a doplním, že mám na prodej i zelený kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 900,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Zelený je na cestě k novému majiteli. Druhý v barvě espresso stále k dispozici. Je moc pěkný a je škoda nechat ho zahálet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky