Přejít na obsah

Pocity na poště

Doporučené příspěvky

Tak musím alespoň tady popsat moje pocity,když podávám balíček na poště.Připadám si,že stojím před bezednou propastí a hážu ho tam,s tím,že už ho nikdo nikdy neuvidí. :crybaby: V pondělí jsem poslal dvoje hodinky,které jsem tady prodal,bohužel.......zatím nic. Nebylo to do Grónska , ale jen Praha a Pardubice.Vím,týden není tak moc,ale 200 km taky není moc. Při ujití asi 50 km za den už bych tam byl.

v klidu, já počkám. Zítra jsou tady :notworthy: ave Česká pošta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže zase jiná zásilka. Jeden člen objednal pro mě na Timefactors ve čtvrtek večer Precisty. Dnes ráno byly tady ,ale česká pošta opět nezklamala. Hledím z okna,jak u domu zastavili pošt. auto ,pošťák vhodil něco do schránky a mazal pryč. Byl to fofr jak při výměně gum na VC F1 . Podívám se a lístek že balíček je na poště,protože jsem nebyl zastižen. :raygun:

Odkaz ke komentáři

Takže zase jiná zásilka. Jeden člen objednal pro mě na Timefactors ve čtvrtek večer Precisty. Dnes ráno byly tady ,ale česká pošta opět nezklamala. Hledím z okna,jak u domu zastavili pošt. auto ,pošťák vhodil něco do schránky a mazal pryč. Byl to fofr jak při výměně gum na VC F1 . Podívám se a lístek že balíček je na poště,protože jsem nebyl zastižen. :raygun:

Jake mas? Mne dnes prisly SpeedBirdy, poslane taky ve ctvrtek. Inu, tak az pujdes na postu pro balik, tak se na 5min zastavis za vedoucim a nahlasis jednu lenost :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Jake mas? Mne dnes prisly SpeedBirdy, poslane taky ve ctvrtek. Inu, tak az pujdes na postu pro balik, tak se na 5min zastavis za vedoucim a nahlasis jednu lenost :gun_bandana:

PRS 20 ,bohužel nejsou pro mě. Na tvoje jsem se díval, jednoduchý ,moc hezký, přehledný.U některých Bre...... vlastně hodinek ;) není skoro poznat kolik je hodin.

Odkaz ke komentáři

Stížnost na info@cpost.cz, nebude tě sice mít rád, ale pomůže to. Když ne, tak na ČTÚ.

Lemplové jsou holt všude a bude jim to procházet tak dlouho, dokud to ostatní "zkousnou".

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...