Přejít na obsah

White-Dial Omega Speedmaster “Daniel Craig”

brownwld

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Jsou😉jestli jsi nekdy zkoušel speedy černé a máš pochybnosti, že ta bílá je ještě zvětšuje, tak opak je pravdou. Ten step dial to opravdu stahuje krásně a černá kontrastní indexy a ručky to ještě umocní, červené logo už je jen super design detail👍🏻hraje to krásně vše dohromady. To až udělaj 38 nebo 39.7 třeba ve verzi 321 Ed White, bude to regulérně lepší neź daytona☝🏻 a to řiká starej Rolexák tělem i duší😅

Upraveno uživatelem tikzot
  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, tikzot napsal:

Jsou😉jestli mas jsi nekdy zkoušel speedy černé a máš pochybnosti, že ta bílá je ještě zvětšuje, tak opak je pravdou. Ten step dial to opravdu stahuje krásně a černá kontrastní indexy a ručky to ještě umocní, červené logo už je jen super design detail👍🏻hraje to krásně vše dohromady. To až udělaj 38 nebo 39.7 třeba ve verzi 321 Ed White, bude to regulérně lepší neź daytona☝🏻 a to řiká starej Rolexák tělem i duší😅

@tikzot díky za info, měl jsem nějaký čas hesaliťáky posl.referenci, tak jsem právě zvědavý na ten rozdíl! Užívej jich 🙂

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
před 4 minutami, rekib1 napsal:

Krása, tenhle model se fakt povedl…asi nej s lookem moonů…jediný co mi vadí WR 50M ale na střídačku bych to asi zvládnul…👍😉

Já s Moonama skákal do bazénu a cajk :) Věřím tomu, že Omega vyloveně tvrdí, že 50m je v rámci METAS reálně 50m. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Fade napsal:

Já s Moonama skákal do bazénu a cajk :) Věřím tomu, že Omega vyloveně tvrdí, že 50m je v rámci METAS reálně 50m. 

Už jsem klidnější když takhle to definuje přímo Omega a já jim věřím😉

Všechny současné hodinky OMEGA jsou voděodolné do hloubky definované specifikací modelu za předpokladu, že jsou vodotěsné komponenty neporušené. To znamená, že hodinky OMEGA, které jsou vodotěsné do 30 metrů, lze nosit pro plavání (s energickým pohybem) v hloubkách až 30 metrů pod vodou po dlouhou dobu bez omezení.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...