DaDriva Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 cody napsal: Jsem s forem trochu ve skluzu, jestli je to jeste aktualni zkus take tuhle fintu. Ja jeden cas hlidal pubertalni sourozence expritelkyne a mel jsem na starost, aby nesedeli u PC do rana. U jejich uctu jsem vecer zmenil heslo a pak v prikazovem radku (win+R) napsal prikaz SHUTDOWN -S -T 3600 a za hodinu se PC samo vypne. A znova to nezapnou pac nevi heslo, to jsem jim rekl az rano u snidane. To cislo 3600 je cas do vypnuti v sekundach, kdyz to ma byt za dve hodiny napises 7200. Zrusit se to da prikazem SHUTDOWN -A To je taky super . Kdyby se k tomu pridaly jeste PStools od SysInternals, dala by se z toho udelat veda . A jeste vetsi sranda je mit na stejny siti druhej notebook a vzdalene jim zmenit heslo a potom shodit s nejakym timeoutem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 DaDriva napsal: To je taky super . Kdyby se k tomu pridaly jeste PStools od SysInternals, dala by se z toho udelat veda . A jeste vetsi sranda je mit na stejny siti druhej notebook a vzdalene jim zmenit heslo a potom shodit s nejakym timeoutem . díky všem, zatím jsem si vystačil s tím "net user /time,hh:mm-hh:mm" v praxi to funguje tak že se nepřihlásí dříve než jsem nastavil a večer jí už jen skopnu ze židle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Titan Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 jim dej notas a trafo si vem s sebou a vic jak dve hodiny je tam mit nebudes , pokud nemas HP s dalsi baterkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Titan napsal: jim dej notas a trafo si vem s sebou a vic jak dve hodiny je tam mit nebudes , pokud nemas HP s dalsi baterkousouhlas. Jednoduché a vysoce účinné řešení. Lepší než jakýkoliv SW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Patrik napsal: souhlas. Jednoduché a vysoce účinné řešení. Lepší než jakýkoliv SW. miluju účinná řešení :-) ale ten desktop zatím nebudu vyhazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Duke650 napsal: miluju účinná řešení :-) ale ten desktop zatím nebudu vyhazovat Ještě mě napadla jedna věc. Co ten časový spínač namontovat dovnitř toho desktopu? Buď mezi přívod 230 V a zdroj a nebo (nevím jestli se dělá i na napětí 5 nebo 12 V) mezi jednu z větví a zařízení (např. k HDD). U toho SW řešení je u průměrně inteligentního dítěte otázkou pár dnů, kdy přijde na to, jak to obejít. Eventuelně zvolit nějaké kombinace. Např. pokud se hlavně připojují k Internetu, tak nastavit omezení na routeru, pokud hrají hry, tak ty nainstalovat pod jedním z účtů, který bude mít nastavené nějaké omezení přihlášení, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se