Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, je někde k nalezení přímé srovnání velikosti pouzder? U Tuňáků je to trochu matoucí. Mám rád velké hodinky. Nosím např. Srpa82j1 nebo Promaster BN7020.

Chtěl bych Tuňáky, ideálně 50mm+ nejlépe v automatu (sbdx014?) ale ani quartz nevadí. 

Případně kdyby měl někdo něco k prodeji. 

Díky a pěknou sobotu 

Odesláno

Budu rád, když se zde pochlubíte vašimi kousky. Pokud jich je více, ideálně i porovnání velikosti. 🙂

Odesláno

Pokud chces automat, vrele doporucuju SBDX011 aka Emperor tuna. Skvelej kalibr, titanovy monocoque pouzdro, rucky a indexy podle prapuvodni verze grandfather tuna se strojkem 6159. Navic je to, pokud se nepletu, jeden z mala modelu, ne-li jedinej, v novejsi produkci, kterej ma shroud potazenej PVD a ne keramikou, takze nehrozi zadny praskani/loupani. Genialni hodinky, sam je mam cca 8 let. 

A nebo pak limitku SBDX005, ale ta se shani dost ztuha. No a nebo proste stary grandfather 6159-7010...

IMG_20230811_194759.jpg

Odesláno

aaaaale, kup si obycajne SBBN017 a budes spokojny 

vzdy, ked si spomeniem na darth tuna sbbn011, ktore som predal pred xy rokmi za neviem uz teraz, asi 15000 czk, tak si musim dat tensiomin 

Odesláno

Bojím se trochu té velikosti. Třeba SNE561P1 mají 46,7mm a na ruce vypadají jako dětské hodinky, nebo minimálně dámské.

Odesláno
  V 16. 3. 2024 v 12:09, villain83 napsal:

Pokud chces automat, vrele doporucuju SBDX011 aka Emperor tuna. Skvelej kalibr, titanovy monocoque pouzdro, rucky a indexy podle prapuvodni verze grandfather tuna se strojkem 6159. Navic je to, pokud se nepletu, jeden z mala modelu, ne-li jedinej, v novejsi produkci, kterej ma shroud potazenej PVD a ne keramikou, takze nehrozi zadny praskani/loupani. Genialni hodinky, sam je mam cca 8 let. 

A nebo pak limitku SBDX005, ale ta se shani dost ztuha. No a nebo proste stary grandfather 6159-7010...

IMG_20230811_194759.jpg

Rozšířit  

Jo, SBDX011 nebo O14...to je přesně ono 😁

Odesláno

Jasne, jak psal kolega, v quartzu mas tech moznosti mraky. U tech SBDX014 je to cely trochu jinak, jsou to moc pekny hodinky, ale uplne jiny, nez 011, tam je shodnej tak rozmer pouzdra a kalibr, jinak skoro nic. Zalezi na tobe, jakej material shroudu preferujes, jaka barva se ti vic zamlouva, jakej tvar rucek a indexu bys radsi. Chtelo by to hlavne ty hodinky  videt a zkusit nazivo. 

Odesláno
  V 17. 3. 2024 v 8:39, Nutilos napsal:

Bojím se trochu té velikosti. Třeba SNE561P1 mají 46,7mm a na ruce vypadají jako dětské hodinky, nebo minimálně dámské.

Rozšířit  

Rad by som videl tu tvoju ruku, ked 47mm hodinky na nej vyzeraju ako detske, resp. damske. To musis mat riadnnu tlapu 🐻

Odesláno
  V 17. 3. 2024 v 18:55, EpsteinBarr napsal:

Rad by som videl tu tvoju ruku, ked 47mm hodinky na nej vyzeraju ako detske, resp. damske. To musis mat riadnnu tlapu 🐻

Rozšířit  

Ani ne tolik na obvod,  cca. 21-22cm. Mám spíš ploché zápěstí a široký,  6,5cm. Ano přiznávám, taky je to hodně v hlavě, třeba to není takové jak mi to připadá. Mám prostě rád velké hodinky. Navíc ty tuňáky ve 47mm, jsou kvůli nožkám a shroudu pohledově mnohem menší.😁

Odesláno

Diagnoza je jasna 🙂 
Mne sa emperor nenosili pohodlne. Velmi som ich kedysi chcel, aj kupil, aj nosil, ale predal. Nesedeli mi proste. 
Quartz modely, to je ale pohodlicko. Aj na tahu je vaha ok, vyvazene, super. Sice su v sufliku, ale tam aj zostanu 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...