Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den. Zbyli mi po Dědovi nějaké hodinky. Vůbec nevím co jsou zač, zda li je to vetešárna, nebo mají nějakou cenu. Myslím si že žádnou cenu moc nemají, ale prosil bych o názor někoho, kdo tomu rozumí. Já jsem v hodinkách naprostý amatér. Měl je roky v plátěném pytlíku. Teď jsem je tam mám já, tak mě napadlo, jestli by nebylo hezké, vědět alespoň co jsou zač, popřípadě je poslat do světa. Mám jich víc, ale bohužel se to sem nevejde, tak prosím ještě o radu, jak nahrát víc fotek. Předem děkuji za odpovědi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj, předně vítej na foru.

Ohledně ceny hodinek, z pravidla se tu neuvádí, nejlepší na ocenění je vzít je do starožitnictví, hodinářství, nebo ještě lépe je asi dát na aukro, tam si to cenu najde.

Bylo by taky dobrý vědět, jestli se jich chceš jen zbavit, nebo hledáš informaci co nejlépe s nimi a chceš si je nechat. Skrz informace bych doporučil místní funkci hledat a nebo google.

Zajímavé vypadají ty Laco electronic

Pak je tam něco primek, které v ČR mají svoji skupinu fanoušků a sběratelů.

Grovana quarz jsou swiss made, ale sběratelsky spíš nezajímavé. Snad ještě ty maličké zdobené dámské, ale zase, hodnotu mají spíš jako rodinná památka.  Zbytek je prakticky šrot. Cartier vypadají jako fejk.

Ad fotky - musíš je upavit, aby byly menší a nahraješ jich sem víc, případně vytvoř galerii jinde a pošli odkaz. Klidně mi pošli soukromou zprávu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...