Locky Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Měl jsem dneska možnost nahlédnout, co bude představeno na Watches and Wonders 2024 od JLC, tak se o to s vámi rád podělím. Hlavní téma je The precision maker. Největší terno bude rozšíření kolekce Duometre quantieme lunaire - nové pouzdro, takové víc oválné, připomínající kapesní hodinky. Tři druhy povrchovky - leštěný, broušený a pískovaný. Nožky budou trochu vybrané, opravdu povedené. Za mě největší pecka, že bude konečně i model v oceli, modrý cifr, cca 42mm a 13mm výška, kalibr 381, co je použit už nyní = 2 barely po 50h power reserve. Cena kolem 45000 CHF. Bude i platinové pouzdro s lososovým cifrem, kde už je snad i nový kalibr 391. Tady je cena už kolem 85000 CHF. Úplnou novinkou je tzv. heliotourbillon, což bych laicky popsal jako něco mezi turbem a gyroturbem. Více technicky bych to popsal, že rotuje ve třech osách. Tahle pecka má též samostatnou rezervu nátahu pro každý barel a na cifru je snad 5 různých způsobů zdobení. Nádherný model, jen ho neumím moc popsat slovy... Další novinky jsou z kolekce Master Ultra thin. Konkrétně kosmetiky u jejich Perpetual calendar kousků - týká se všech materiálů. Vím, že novinky u JLC nejsou tak sledované jako u Rolexu, ale třeba tu pár fanoušků bude, kterým info necelé 4 dny předem udělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Byl jsem upozorněn na špatný název vlákna, ale nejde mi již upravit, tak zavírám a založil jsem nové, se správným názvem. Toto prosím moderátory ( @Tikal) klidně smazat, ať tu není duplicitně. Předem moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky