Gorg Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Zkus si projit nabidku jeste tady...je to spolehlivej obchod...samurai se uz ale prestal zrejme vyrabet...mno nevahal bych ani s monstrama.... http://www.21jewels.com
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Zkus si projit nabidku jeste tady...je to spolehlivej obchod...samurai se uz ale prestal zrejme vyrabet...mno nevahal bych ani s monstrama.... http://www.21jewels.com Díky, kouknu se tam, takovou odezvu jsem opravdu nečekal
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Přidávám ještě dvě motivační fotky Miluju tyhle krásky
B.F.G. Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Ahoj , doufám, že Ti fotky pomohou určit dle mého nejkrásnější automaty do 5000Kč... Prostřídal jsem už mnoho hodinek a mohu říci, že se k nim tak nějak stále rád a rád vracím, je to jako první láska Dobře vyber.... Dodám je amen.
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Přidávám ještě dvě motivační fotky Miluju tyhle krásky Vy mně to teda moc neusnadňujete :-D tu tvoji první fotku jsem si stáhnul a motivačně na ni koukám, ten kontrast s černým prošívaným řemenem mě fakt dostává, ale teď uvažuju nad takovou rozšířenější alternativou a to Seiko, jak mně zde už jeden člen navrhoval. Pokusil bych se sehnat k tomu kožený řemínek a myslím si, že by to nemuselo být špatné, sice na Samuraie to nedosáhne, ale...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 HonzaCentis: Nevím, zda se Ti tyhle líbí více , nebo už je rozdíl v ceně ( cca 1000Kč) moc, ale mohu říci, že Monstra a Samuraie jsou klasika... Tohle Tě bude bavit chviličku... Ale jak říkám, je to na Tobě
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 HonzaCentis: Nevím, zda se Ti tyhle líbí více , nebo už je rozdíl v ceně ( cca 1000Kč) moc, ale mohu říci, že Monstra a Samuraie jsou klasika... Tohle Tě bude bavit chviličku... Ale jak říkám, je to na Tobě O ty peníze nejde, ty monstra mě tolik neoslovily, ten název mají trefný Ty Samuraie zase nejsou tak lehce k sehnání, já vím, nemáte to se mnou jednoduché...ale časově nespěchám, takže nejsem rozhodnutý, zvažuji alternativy. Jsem rád, za každý názor, protože Vy se v tomhle "světě" vyznáte a dám na Vás...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Vy mně to teda moc neusnadňujete :-D tu tvoji první fotku jsem si stáhnul a motivačně na ni koukám, ten kontrast s černým prošívaným řemenem mě fakt dostává, ale teď uvažuju nad takovou rozšířenější alternativou a to Seiko, jak mně zde už jeden člen navrhoval. Pokusil bych se sehnat k tomu kožený řemínek a myslím si, že by to nemuselo být špatné, sice na Samuraie to nedosáhne, ale... Honzo, dej si pozor na velikost, vzhled, zpracovani - pokud uvazujes o takhle rozdilnych hodinkach - Samurai a Seiko 5 - doporucil bych se na oboje podivat na zivo, pote ty rozdily uvidis na prvni pohled.. usetrenych 1000 korun by te mohlo velmi brzo mrzet
Adam99 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Souhlasím se Spidererem, ty Seiko 5 mám a když jsem je porovnal naživo se Samuraji, vypadaly jako jejich hóóódně chudý bratříček. To že je není lehké sehnat, protože ocelové se přestaly vyrábět bych bral jako plus, budeš mít něco vyjímečného a za pár let raritku a pokud na ně nespěcháš, tak je seženeš určitě.
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Honzo, dej si pozor na velikost, vzhled, zpracovani - pokud uvazujes o takhle rozdilnych hodinkach - Samurai a Seiko 5 - doporucil bych se na oboje podivat na zivo, pote ty rozdily uvidis na prvni pohled.. usetrenych 1000 korun by te mohlo velmi brzo mrzet Těch rozdílností si jsem vědom, věřím, že dobrou službu odvedou oba modely, ale zase nemám tak vyhraněný názor a jsem schopen slevit ve svých požadavcích, až se dostanu do Prahy, tak si to tam projdu a udělám si větší rozhled, u nás doma mají velice omezený výběr a tak akorát gůglim
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Monstra a Samuraie, Honzo, neuvidíš, zkus se domluvit s někým k Prahy, kdo Ti je ukáže naživo , určitě se někdo najde , kdo rád zajde na kafčo Neodpisuj ty Monstra, dej si říct, na fotkách se Ti mohou zdát ošklivé, jako mě kdysi, skutečnost je však odlišná
Gorg Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Monstra a Samuraie, Honzo, neuvidíš, zkus se domluvit s někým k Prahy, kdo Ti je ukáže naživo , určitě se někdo najde , kdo rád zajde na kafčo Neodpisuj ty Monstra, dej si říct, na fotkách se Ti mohou zdát ošklivé, jako mě kdysi, skutečnost je však odlišná Presne tak....fotky a realita to jsou u hodinek vetsinou dva antagonisticky pojmy...opravdu monstra nezavrhuj...a jak rika kolega, nechej si poradit a prohledni je na zivo.... ...nebo jsme tady k nicemu, sakrble...?
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Presne tak....fotky a realita to jsou u hodinek vetsinou dva antagonisticky pojmy...opravdu monstra nezavrhuj...a jak rika kolega, nechej si poradit a prohledni je na zivo.... ...nebo jsme tady k nicemu, sakrble...? Provedu!
KOMA Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Tak jestli můžu poradit tak bych rozhodně volil hodinky s automatem nebo s ručním nátahem. Jestli se do této ceny nic sehnat nedá, tak by u mě vyhrála firma Citizen ze svým solarem. Návštěva hodináře s qvarcovým strojkem a prosbou o výměnu baterie mě děsí, stejně tak jako to, že by se hodinky mohli zastavit. Baterku bych rozhodně nechtěl nevím proč, ale hodinky na baterku mi přijdou směšné, samozřejmě má to nějaké výhody, ale hrozba zastavení a nahánění hodináře NE !
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Tak jestli můžu poradit tak bych rozhodně volil hodinky s automatem nebo s ručním nátahem. Jestli se do této ceny nic sehnat nedá, tak by u mě vyhrála firma Citizen ze svým solarem. Návštěva hodináře s qvarcovým strojkem a prosbou o výměnu baterie mě děsí, stejně tak jako to, že by se hodinky mohli zastavit. Baterku bych rozhodně nechtěl nevím proč, ale hodinky na baterku mi přijdou směšné, samozřejmě má to nějaké výhody, ale hrozba zastavení a nahánění hodináře NE ! Díky za názor, mám stejný názor, teď se rozhoupávám mezi výše uvedenými typy
KOMA Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 V tom případě jsem pro monstra , měl jsem možnost si prohlédnout naživo a byli velice povedené...
Chorche Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Monstera ti můžu doporučit, taky mě ze začátku moc neoslovily, ale když jsem vyzkoušel kolegovy na ruce, musel jsem přehodnotit, vypadají fakt úžasně. Takže neváhej já nakonec zvolil klasický diversky, ještě mi bohužel nepřišly, ale tady je fotka z googlu: Upraveno 1. února 2009 uživatelem Chorche
JanC Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2009 V tom případě jsem pro monstra , měl jsem možnost si prohlédnout naživo a byli velice povedené... Dík za názor, no když si to tak sesumarizuju v hlavě tak mě asi nejvíce chytly u srdce ty bílé Samuraie, jelikož není kam spěchat, tak si počkám, jestli se někde neobjeví, popřípadě z ciziny
Gorg Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Dík za názor, no když si to tak sesumarizuju v hlavě tak mě asi nejvíce chytly u srdce ty bílé Samuraie, jelikož není kam spěchat, tak si počkám, jestli se někde neobjeví, popřípadě z ciziny ...jasny a ve volne chvilce mrkni uz konecne na zivo na ty monstra...nebo jak ti to mame jeste rict, sakrble...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se