Přejít na obsah

Heuer carrera

bengoro

Doporučené příspěvky

Ptal jsem se v praze, rekli mi ze tohle umi jedine Hanak v brne. Mate s nekym Na eBay dobrou zkusenost?

Ty vole to fakt? tak to je potom pekne na p... Nepovedal by som ze znacka ako Tag Heuer nebude mat spraveny k hodinkam aj doplnky. A hlavne v meste ako je praha. cudne fakt... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole to fakt? tak to je potom pekne na p... Nepovedal by som ze znacka ako Tag Heuer nebude mat spraveny k hodinkam aj doplnky. A hlavne v meste ako je praha. cudne fakt... :thumbsdown_anim:

taky jsem se divil, myslel jsem, ze kde tag prodavaji, tam by meli zajistit I dily, tak nevim. Pristi tyden mam cestu do brna. Tak se u hanaka zastavim, ale taky jsem Na nej neslysel moc slavy. Doufam as budu prijemne prekvapen.

Odkaz ke komentáři

Hele, já mám Carrery s tahem a chtěl jsem k nim dokoupit originál TH překlápěcí sponu a kožený děrovaný řemínek a v Koscomu jsem to koupil naprosto bez problému a podstatně levněji než bych to koupil na e-bay. Tak se mne zdá docela divné, že by neuměli sehnat tah.

Odkaz ke komentáři

Hele, já mám Carrery s tahem a chtěl jsem k nim dokoupit originál TH překlápěcí sponu a kožený děrovaný řemínek a v Koscomu jsem to koupil naprosto bez problému a podstatně levněji než bych to koupil na e-bay. Tak se mne zdá docela divné, že by neuměli sehnat tah.

a kolik si za nej dal? Pokud to neni tajny. Nemohl by jsi poslat foto? Diky.

Odkaz ke komentáři

Teď nerozumím nač se ptáš, psal jsem, že tah jsem měl, překlápěcí sponu a řemen jsem dokupoval a že si myslím když, v Koscomu umí sehnat toto, že by mohli umět sehnat tah, který chceš Ty. Pokud Tě zajímá cena spony a koženého řemenu co jsem kupoval já, tak dohromady jsem platil cca 2 650 Kč.

Odkaz ke komentáři

Teď nerozumím nač se ptáš, psal jsem, že tah jsem měl, překlápěcí sponu a řemen jsem dokupoval a že si myslím když, v Koscomu umí sehnat toto, že by mohli umět sehnat tah, který chceš Ty. Pokud Tě zajímá cena spony a koženého řemenu co jsem kupoval já, tak dohromady jsem platil cca 2 650 Kč.

vim, ze jsi myslel remen se sponou. Ta spona je ta co ji mas Na obrazku. Taktez zvazuji remen. Diky za tip.

Odkaz ke komentáři

Ano , je to ta spona. Cena, kterou jsem uvedl je se slevou, protože sponu i řemen si někdo objednal, ale nevyzvedl. Takže mne to nabídli za tento peníz, který se mne osobně líbil. Ale na e-bay je ta spona opravdu drahá, myslím, že v Koscomu i za normální cenu bude spona stále levnější.

Tady foto spony a řemenu

Edit - přidán url odkaz

Upraveno uživatelem Badys
Odkaz ke komentáři

Ano , je to ta spona. Cena, kterou jsem uvedl je se slevou, protože sponu i řemen si někdo objednal, ale nevyzvedl. Takže mne to nabídli za tento peníz, který se mne osobně líbil. Ale na e-bay je ta spona opravdu drahá, myslím, že v Koscomu i za normální cenu bude spona stále levnější.

Tady foto spony a řemenu

Edit - přidán url odkaz

jj, tohle vypada luxusne. Zitra tam vyrazim.

Odkaz ke komentáři

Ptal jsem se v praze, rekli mi ze tohle umi jedine Hanak v brne. Mate s nekym Na eBay dobrou zkusenost?

Kde ses prosím tě ptal? Jen bych rád věděl, který obchod není schopný sehnat tah k hodinkám, které prodává. To abych si tam někdy náhodou něco nekoupil. Díky.

Pokud ten obchod není Evrom (dříve TH prodával, snad stále, byli celkem ochotní) nebo Koscom (taky si na ně moc lidí nestěžuje), tak to zkus ještě tam.

Moc chvály jsi neslyšel na Hanáka snad co se jen oprav týká, na prodeji tahu toho snad není moc co zkazit.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ti to domluvil ve Watch de Lux v obchodním centru na Flóře ;) Paní tam dnes byla moc příjemná a říkala, že to není žádný problém objednat. Je jen třeba vědět přesné označení těch hodinek.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

tak dnes jsem se bavil s koskomem, maji krome preklapeci spony vse na prodejne. Dokonce si pamatovali i badyse. Jinak ocel. Tah 5300kc. Spona 2600, remen nebo kaucuk 1800. Moc diky taky lolohovi, ze se mi ptal. Jinak k hanakovi mne poslali u dusaka.

Odkaz ke komentáři

tak dnes jsem se bavil s koskomem, maji krome preklapeci spony vse na prodejne. Dokonce si pamatovali i badyse. Jinak ocel. Tah 5300kc. Spona 2600, remen nebo kaucuk 1800. Moc diky taky lolohovi, ze se mi ptal. Jinak k hanakovi mne poslali u dusaka.

5300 Kč mi přijde skvělé. Na originální tah mi to přijde skoro až málo :D Děkovat není zač. U Dušáka byl asi ještě větší magor, než jsem tam kdy potkal.

Odkaz ke komentáři

Ta cena za ten tah je fakt dobrá. Já mám ještě sále myšlenky na ten kaučukovej řemen. Ale ještě víc mne leží v hlavě černé Monaca bez chronografu, ach jo...

jj, monako mi taky neda spat, vzdy jsem premyslel o klasice, modra-chronograf-remen. Ale nedavno jsem je videl na origo tahu a moc se mi to libilo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...