McQuack Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) Mám možnost koupit hodinky viz. odkaz za 700USD včetně dopravy od tohoto německeéo prodejce. Co tomu říkáte? Mám je vzít? Líbí se mi, ale nevím jestli cena je OK. Diky za vaše rady, doporučení,.... McQuack odkaz Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem McQuack
dknespl Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Revue Thomen (Revue) je tradiční švýcarská firma, né německá. 700,- USD za Valjoux 7750 v této kvalitě je dobrá cena, i když, když budeš trpělivý můžeš vydražit i levněji. Z USA hrozí 19% DPH při procleni. Jestli se ti ale líbí tak do nich jdi, zásadní chybu neuděláš. Prohledej si ale nejdřiv na ebay "7750" v sekci hodinek, podle mne najdeš za podobnou cenu lepší (možná ne hned).
Frantik Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 No ja bych zkusil mrknout jeste jinam - Hamilton, Steinhart, apod. Vsude je mraky 7750 a maji lepsi zvuk nez Revue.
McQuack Odesláno 27. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Revue Thomen (Revue) je tradiční švýcarská firma, né německá. To vím. Jen ten obchod je v Německu. Z USA hrozí 19% DPH při procleni. Jelikož obchod je v Německu, tak DPH ani clo nehrozí.
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) S timto kalibrem najdes opravdu mraky hodinek...odlozil bych tenhle obchod, prostudoval dalsi moznosti a pripadne se k nim vratil...osobne myslim, ze narazis na mnohem povedenejsi kousky....viz napr. zminovany Steinhart NAV B chrono II...ale moznosti je spoustu.... Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem Gorg
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se