code2 Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Hledám pro ženskou s malou rukou co nejmenší hodinky s teploměrem, voděodolné, aby s ními šlo bez problému plavat. Čili WR100 u Casia by jsme zvládli i WR50. Našel jsem třeba Casio AQF-102W ale ty už se nevyrábí a ideálně by to chtělo ještě o kousek menší. Díky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Dříve mělo Casio řadu Protrek Ley s modely jako PRL 30 nebo 100. Ale dnes nevím jestli mají v nabídce něco takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Aby teplomér dobře fungoval, nesmí být hodinky na ruce. Teploměr mám ve dvou kouscích, spíš kusech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Jde nám o měření teploty vody, když jsou na ruce ve vodě, teplota ruky výsledek ovlivňuje minimálně. Mám solární PROtreky s teploměrem, ale jsou obří pro ženskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 22. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna Nikdo nic? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 29. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Takže fakt nic neexistuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 2. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Ještě zkusím obnovit toto vlákno - díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Tyhle v Casio prezentují jako vhodné pro dámu: https://www.casio.com/europe/watches/protrek/product.PRW-35-1A/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se