Přejít na obsah

Jak naplanovat letecky cestu s vicedennimi zastavkami

Doporučené příspěvky

Toto forum se zatim vzdy osvedcilo v zjistovani informaci vicemene z jakekoliv oblasti, tak zkusim i tuto :)

V srpnu poletim s detmi na 4 tydny do USA, potrebuju z toho minimalne tyden byt na Hawaii (jedeme tam na jednu akci) a pak jsem chtel stravit dalsi cca 2 tydny na West Coast v narodnich parcich apod (protoze jsem si rikal, ze na Hawaii krome plazi nic neni), nicmene zacinam nabyvat dojmu, ze tam toho je k videni celkem dost a dalo by se tam stravit i vicemene vetsina z tech 4 tydnu a pak by odpadlo dalsi cestovani do SF/LA, dlouhe presouvani autem nekam apod.

Moje idea ted je, ze bychom leteli na cca 3-4 dny do NY a pak preleteli do Honolulu. Tam bychom pak stravili ±tyden a nasledny cas stravili na zbylych ostrovech (coz bych kupoval letenky az na miste podle aktualni situace, protoze ted to nedokazu 3 mesice predem naplanovat, nevim kde budeme chtit byt jak dlouho.. - pokud je to spatny napad, prosim o info). Na konci bychom pak preleteli z Honolulu zpet do Phy. No a narazil jsem na to, ze si neumim koupit okruzni letenku Pha - NY - Honolulu - Pha, kdyz v NY je pauza treba 4 dny. Tzn ze bych to musel kupovat jako single letenky a to zas mam dojem ze vychazi draz, nez kdyz to clovek udela jako zpatecni letenku v jedne objednavce. Ale mozna jsem uplne mimo. Poradite prosim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...