Kuba77 Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit s naceněním těchto hodinek, poř. poradit kam se obrátit k získání informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Kubo, vítej na fóru. Pokud si dobře pamatuji, tak řada 5N je z devadesátek. Trochu jsem se podíval po trhu. Pokud se k těmto hodinkám najde ženich, zaplatí tisícovku, s ohledem na dobrý stav možná o něco málo více. Pokud se ale najde. Ten design je totiž nic moc. Máš je v relativně dobrém stavu, moje "ocenění" vychází z předpokladu, že jsou funkční. Bohužel, o tomhle ve svém dotazu nic nepíšeš. Chyba .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 (upraveno) Eco drive titanium Chrono v monobloku dobrý no, na plným tahu i s koncovkama, ale ten design je mazec, totální devadesatkový peklo nevkusu, který úplně zabíjí kvalitu uvnitř. Škoda že u Citizenu (a zdaleka ne jen u nich tou dobou) místo designéra zaměstnali dítě ze školky. Design devadesátek prostě nechápu, na začátku devadesátek světlo světa spatřily ty nejhezčí auta s designem založeným na rovnoběžných přímkách (Audi 80 B3 a b4, 100 c4, BMW 5 E34, poslední pěkný BMW 7 E38, ) a pak se začlo kulatit a přišly ty nejošklivější auta a nejošklivější hodinky. A tady v Čechách podnikatelský baroko s totálně nefunkčními oblouky a věžičkami. Kdyby tou dobou byly tak ošklivý i ženský, tak bychom snad vymřeli, protože by na ně nikdo nelez. Takže to Bert trefil asi přesně. Taky kdo jinej. Upraveno 5. května 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba77 Odesláno 5. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 před 9 hodinami, Bert napsal: Kubo, vítej na fóru. Pokud si dobře pamatuji, tak řada 5N je z devadesátek. Trochu jsem se podíval po trhu. Pokud se k těmto hodinkám najde ženich, zaplatí tisícovku, s ohledem na dobrý stav možná o něco málo více. Pokud se ale najde. Ten design je totiž nic moc. Máš je v relativně dobrém stavu, moje "ocenění" vychází z předpokladu, že jsou funkční. Bohužel, o tomhle ve svém dotazu nic nepíšeš. Chyba .... Děkuji za info aspoň jaká je to řada, jj jinak jsou plné funkční, jen zlato na pasku už je dole trošku zedrene. K dizajnu a funkčnosti se asi moc vyjadřovat nemá cenu, dnešní hodinky jsou v trošku jiném stylu, ale jako sběratelský kousek by se hodit mohly, sám jsem je tam měl skoro 20let . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se