kopis Odesláno 30. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Po čase si sem odkládám něco co se mi líbilo na ruce při window shoppingu. HCQ vel. 41mm, fakt zajímavá barva cifru, hezky řetízkuje Asi bych si zvykl na ta obrovská čísla. Seika musím vyzkoušet i tu novou verzi (SPB453J1) až bude dostupná, tj. cca 3 týdny. U zkoušeného modelu fakt moc hezkej povrch ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 V 7. 5. 2024 v 20:40, Harwey napsal: Tudor jednoznacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Omlouvám se, jestli to tady už někdo zmínil a přehlédl jsem to, ale co některá z variant Pelagosů? Velikost vyhovuje, datum mají, otázka tloušťky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Pokud už tvé zápěstí něco nového nezdobí a je to tu aktuální, přihodím svůj názor a myšlenku. Z "velkých" značek bych si určitě vybíral mezi Longines Spirit/LLD, Breitlingy Colt/Avenger/Superocean a u Omegy Aqua Terra. Pokud něco trochu exotického, pak mám tip na Bell&Ross. Mají spoustu designově velmi povedených a nezaměnitelných modelů a jdou si v tomto tak nějak svojí cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Já si hned ze začátku koupil hodně drahý kousek a byla to chyba. Tím, že jsem ještě nebyl zvyklý nosit drahé hodinky, jsem na to moc nemyslel a hodně je dodrbal. ( neodkládal jsem je při drsnějších manuálních činnostech, z nezvyku jsem s nima dost mlátil o stůl když jsem je odkládal, jednou jsem je dokonce někde zapomněl apod. ) Nakonec jsem jim hodně sebral na kráse a jednou málem ztratil. Za mě to chce postupně, začít s něčím levnějším a zvykat si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 5 hodinami, Honzin23 napsal: Já si hned ze začátku koupil hodně drahý kousek a byla to chyba. Tím, že jsem ještě nebyl zvyklý nosit drahé hodinky, jsem na to moc nemyslel a hodně je dodrbal. ( neodkládal jsem je při drsnějších manuálních činnostech, z nezvyku jsem s nima dost mlátil o stůl když jsem je odkládal, jednou jsem je dokonce někde zapomněl apod. ) Nakonec jsem jim hodně sebral na kráse a jednou málem ztratil. Za mě to chce postupně, začít s něčím levnějším a zvykat si. Tohle se mi stalo s prvníma hodinkama. Pořídil jsem glycine sub 11. Tenkrát mi nedošlo jak neskutečně je ta hliníková luneta měkká a po chvíli nošní jsem je doškrabal :-(, teď mám i dražší kousky a prakticky je nenosím aby se jim něco nestalo Jinak co se dívám na YT na kanále Wristwatch Revival, tak borec říkal, že jako jedny z hodinek z těch dražších značek, jsou Rolex opravdu dělané tak, aby zvládly každodenní nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Já mechanicky začal se Seiko 5 Sport (ještě s 5 místo hada ). Jasně lze namítat, že to nejsou pořádné hodinky, ale pro začátek ideální. Člověk si navykne na mechaniky a jak se k nim chovat a pak může vyrazit na cestu hledání "pořádných" hodinek, která nikdy nekončí...far far away 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 V mém případě to byly Bondovky seamastery v automatu. Prodal jsem je pak těžce pod cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 V 26. 7. 2024 v 14:43, Honzin23 napsal: V mém případě to byly Bondovky seamastery v automatu. Prodal jsem je pak těžce pod cenou Kdy to bylo a za kolik jestli to není tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 To už přesně nevím, je to už mraky let. Ale pamatuji si, jak jsem si nadával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se