safi Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Moc hezky fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 spiderer napsal: Moc hezky fotky Díky, většinu fotila manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Pěkné fotky a pěkné hodinky Kde jsi je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Tak to je sikovna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Radek Hulán napsal: Pěkné fotky a pěkné hodinky Kde jsi je kupoval? www.higuchi-inc.com - nemá je na webu ale stačí mu napsat. Můžeš je také koupit na www.seiyajapan.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Recenze zde: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-01-31/...end-quartz.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 ¨safi napsal: Recenze zde: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-01-31/...end-quartz.html "safi, jako vzdy velmi povedeny a ctivy clanek. Diky za nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 skalis napsal: "safi, jako vzdy velmi povedeny a ctivy clanek. Diky za nej! Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Safi super, jako obvykle.. Jen by me zajimalo jestli je nekde k videni ten kalibr 8F56, opravdu by me zajimalo jak vypada, treba v porovnani prave s 9F62 nebo jak se to jmenuje z tech GS Pokud nekde sezenes koukatelnou fotku budu za ni rad Pripadne je muzes otevrit at se presvedcis ze te tam ceka "vstup do sveta high-end quartzu" a ne plastikova ETA 8xx.xxx za 250 CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 mozna by stalo za to , udelat kratke video toho kalendare a jak se zobrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 spiderer napsal: Safi super, jako obvykle.. Jen by me zajimalo jestli je nekde k videni ten kalibr 8F56, opravdu by me zajimalo jak vypada, treba v porovnani prave s 9F62 nebo jak se to jmenuje z tech GS Pokud nekde sezenes koukatelnou fotku budu za ni rad Pripadne je muzes otevrit at se presvedcis ze te tam ceka "vstup do sveta high-end quartzu" a ne plastikova ETA 8xx.xxx za 250 CZK no už jsem se o to pokoušel, ale dopadlo to neslavně - dýnko je nmatolik pevně utaženo, že jsem jej otvíračem prostě neotevřel. Jinak co jsem viděl fotografie podobného kalibru - tak to není žádná krása. Celokovové jsou pouze Grand Seiko kalibry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) už nahráván na youtube. Při natáčení videa jsem si uvědomil, že jsem do článku nepřesně popsal mechanismus nastavování ručiček - update :-) Upraveno 1. února 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Tak tady je: http://cz.youtube.com/watch?v=o5zW4V4pWk0&...re=channel_page Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Doplňuji foto luminiscence. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Dobry den, cetl jsem Vase zhodnoceni techto hodinek a chtel bych se zeptat, zda jsou vhodne na denni noseni jako jedine hodinky, ktere bych mel. Mam v soucasnosti jedny hodinky, ktere nosim denne (tj. do prace do kancelare, k obleku i na ruzne aktivity). Jsou to (nesmejte se) Tissot TwoTimer, ktere muj otec dostal od jednoho Svycara v roce 1991 a ktere od te doby nosim (tj. od gymplu pres vysku az doted). Docela mi vyhovuji, protoze maji bezne rucicky a dole na digitalnim displeji jsem si nechal zobrazit den v tydnu a datum (a obcas se hodi i stopky). Chtel bych ty hodinky uz nahradit jinymi (i treba i drazsimi) a tyto mne zaujaly. Protoze jsem ale videl, ze uz jste je prodal, chci se jeste dale zeptat, zda s nimi byl nejaky problem nebo neco jineho (libily se Vam a presto jste je prodal). Dekuji za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se