Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni. Vůbec nevím co si mám myslet. Dnes jsem si dal ve svém hodinářství vyměnit baterku ve svých LHC. Baterky mění vždy úsměvná sympatická paní. Přijala hodinky a za patnáct minut bude hotovo. S úsměvem jsem odkráčel ,si něco nakoupit. Hodinářství je v obchodním centru na Zahradním Městě v Praze. Jaké však bylo mé překvapení, když mi paní ,již bez úsměvu zdělila, že mne moc nepotěší, s tím,že při seřizování jí zůstala korunka v ruce. To už přešel úsměv i mě. Jsou to mé nejdražší hodinky. Na paní bylo vidět, že ji to velmi zaskočilo. Opravdu upřímně se mi omlouvala. Já to vůbec nechápu. Koukali jsme na to pod lupou a vypadalo jak čistý řez, jako únava materiálu. Domluvili jsme se na tom, že je tam nechám a oni to zkusí opravit. Je to vůbec možné, aby to takhle znenadání prasklo? Prostě korunka venku a asi 3mm trubičky. A pokud to oni neopraví, je taková oprava složitá a nákladná. Děkuji za každou radu. Hodinky jsou dva roky staré a žádnou ránu nikdy nedostaly. Korun ka vždy chodila perfektně , jsem z toho fakt špatnej. A to ještě zítra nastupuju do špitálu. No tak jsem se vyplakal , budu vděčný za každou radu. Václav

20240406_170825.jpg

Odesláno

Hola ,

pres luxusni nazev s privlastky a robustni vzhled  je uvnitr jen obycejny quartz strojek ETA ,Myota ,Ronda ap..Mohutna korunka na tenoucke hridelce .

Pokud na hridelce zustal kousek zavitu ,nasroubuje se prodluzka ,zkrati na potrebnou delku .Problem muze byt s puvodni korunkou pokud z ni nejde vysroubovat

zbytek .Nekdy je potrebna nova hridelka neb zrejme vlivem koroze  se ta stara lame na kousky a prodlouzeni nemozne .

Kdybys videl co je uvnitr ,nikdy bys to nekoupil .

Ilustracni foto ETA chronograf .

IMG_1946.JPG.ebac60d223aea211ae53961c083a5bba.JPG

doo

Odesláno
před 31 minutami, doo napsal:

Hola ,

pres luxusni nazev s privlastky a robustni vzhled  je uvnitr jen obycejny quartz strojek ETA ,Myota ,Ronda ap..Mohutna korunka na tenoucke hridelce .

Pokud na hridelce zustal kousek zavitu ,nasroubuje se prodluzka ,zkrati na potrebnou delku .Problem muze byt s puvodni korunkou pokud z ni nejde vysroubovat

zbytek .Nekdy je potrebna nova hridelka neb zrejme vlivem koroze  se ta stara lame na kousky a prodlouzeni nemozne .

Kdybys videl co je uvnitr ,nikdy bys to nekoupil .

Ilustracni foto ETA chronograf .

IMG_1946.JPG.ebac60d223aea211ae53961c083a5bba.JPG

doo

To jsou teda povzbuzujici slova. 

Wendellin: nelam si s tim hlavu, opravi to a jede se dal. Stat se to muze.

K tomu strojku...Longines dava do HC velice slusny kalibr ETA 255.111, zadna plastova jednorazovka, ale slusny celokovovy opravitelny strojek. Takze neves hlavu, mas dobry hodinky !

Odesláno
před 1 hodinou, ATOM napsal:

To jsou teda povzbuzujici slova. 

Wendellin: nelam si s tim hlavu, opravi to a jede se dal. Stat se to muze.

K tomu strojku...Longines dava do HC velice slusny kalibr ETA 255.111, zadna plastova jednorazovka, ale slusny celokovovy opravitelny strojek. Takze neves hlavu, mas dobry hodinky !

Moc děkuju za podporu. Uvidíme , snad to dopadne. Každopádně dám vědět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...