Borco77 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Navy Seal Blackout 3251 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borco77 Odesláno 5. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2024 Mil-spec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
JanKuc Odesláno 17. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2025 Uplne nejlevnejsi zelvicky a su spokojeny jak zelva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borco77 Odesláno 8. února 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Ahoj profíci, Gumu sundat, strapy nasadit teď Dokoupil jsem ještě tenhle pískovej řemínek LUMINOX FNX.9240.71B.K Akorát ve srovnání s tím maskáčovým, který byl v sadě v krabici, tak je dost stiff jakože tuhý (ne tak jako Stiflerova máma, ale stejně ) Maskáč je měkčí a příjemnější na ruce. Jde ten pískáč nějak zjemnit? Kdo napíše použít králíčka Azurit, má u mne po ptákách Konec hlášení Rozchod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
KralJan Odesláno 16. května 2025 Nahlásit Odesláno 16. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomahawk77 Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 V 5. 9. 2024 v 15:54, Borco77 napsal: Mil-spec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle me berou, mam je objednany
Spongebob Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Já včera objednal tyto a dnes rano s čistou hlavou zrušil 42 x 13mm plus 24mm stěžejky by na mě bylo brzo zase moc a sháněl skindivery. ale pepsi, safír s AR a trubice..jubilee.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DOSA Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna (upraveno) Včera mi přišly tyto zelené Sport Timer. Ciferník má pěkný metalický lak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna uživatelem DOSA 1
matyw Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beamy Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února uživatelem Beamy 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se