v.jirousek Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Dobrý večer vespolek, nedávno jsem tady na fóru koupil Grand Carrery a začal je nosit až tento týden, protože jsem si je nadělil k narozeninám. A zjistil jsem, že skoro každý den se mi v určitý fázi zpozdí cca o 15 minut a nadále běží s tímto zpožděním. Netuší někdo čím to je? Zkoušel jsem googlit, v návodu k jiným Tagům jsem akorát četl, že je to snad tím, když čas nařizuju proti směru hodinových ručiček, jestli jsem to správně pochopil...tak jsem si na to dával pozor a stejně se zase odpoledne zpozdily. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 S nařizováním to nebude mít nic společného... buď nedostatečný nátah nebo volná třecí spojka. V první řadě bych je zkusil několik dní ráno přitáhnout korunkou. Pokud by se závada v tomto režimu neopakovala, tak bych se zamyslel nad způsobem nošení, jestli mají dost pohybu, aby se natáhly sami. Další příčina je pak možná závada přímo v automatickém nátahu. Pokud manuální nátah nepomůže, tak je to pravděpodobně v té třecí spojce a nebo ještě v něčem jiném... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Pokud je to pravidelně, tak je to ten lepší případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Bohužel , muže se stát . Prodejce o tom možná ani nemusel vědět pokud hodinky nenosil . Sám určitě nic nevymyslíš , poslal bych hodinky na servis , zároveň ti zkontrolují i těsnění a celkovou funkčnost / přesnost . Následně pokud byl prodejce slušný jistě se s ním domluvíš na nějaké kompenzaci . Ať se daří . Vlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.jirousek Odesláno 23. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 (upraveno) Díky všem za rady. Včera večer jsem je seřídil, natáhl, ráno zkontroloval, čas seděl. Ještě znovu jsem je trochu natáhl, teď je 14:07 a ukazují mi 11:37, takže to bude podle všeho nějaký větší problém Update: teď je chvíli pozoruju a vidím, že vteřinová ručička běhá, ale ostatní dvě stojí. Upraveno 23. května 2024 uživatelem v.jirousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Příliš volná čtvrťová trubka a křížicí se ručky. Žádná velká závada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 Jo, takhle mi chodily Prim Sport 2. Volná třecí spojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se