tommi_d Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Na recenziu mojich Chrono Avengerov sa ešte necítim, chýba mi čas a hlavne skúsenosti s hodinkami i s písaním takého niečoho, tak skúsim aspoň tieto fotky. Spáchal som ich s kamošom a jeho foťákom (pokiaľ to niekoho zaujíma bol Canon EOS 5D a objektív Canon EF 16-35 mm 1:2,8 L II USM). Podľa jeho vyjadrenia to nebola najvhodnejšia optika, bohužial ten vhodný v jeho vlastníctve požičal. Čo ma však mrzí najviac, je to, že sme nemali dobré svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Na recenziu mojich Chrono Avengerov sa ešte necítim, chýba mi čas a hlavne skúsenosti s hodinkami i s písaním takého niečoho, tak skúsim aspoň tieto fotky. Spáchal som ich s kamošom a jeho foťákom (pokiaľ to niekoho zaujíma bol Canon EOS 5D a objektív Canon EF 16-35 mm 1:2,8 L II USM). Podľa jeho vyjadrenia to nebola najvhodnejšia optika, bohužial ten vhodný v jeho vlastníctve požičal. Čo ma však mrzí najviac, je to, že sme nemali dobré svetlo. Fotky jsou celkem dobré, jen mi první a třetí přijde stejná? Já radši fotim když je málo světla, tzn. v noci. Světlo si nějak reguluju (lustr, lampička a hlavně blesk) - lépe se mi tedy regulují odlesky než když na hodinky svítí sluníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 29. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Fotky jsou celkem dobré, jen mi první a třetí přijde stejná? Pozícia hodiniek je rovnaká, rozdiel je len v bode ostrenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Toho jsem si nevšiml, promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 krasne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 krasne hodinky HROCHU, prosím Tě, piš ty příspěvky aspoň do nějakých současných a živých vláken. Ještě něco přes dvacet a je to doma. Takhle tady jen zbytečně klikáme na vlákna, která jsme už pročetli. Díky za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se