Přejít na obsah

Chrono Avenger

tommi_d

Doporučené příspěvky

Na recenziu mojich Chrono Avengerov sa ešte necítim, chýba mi čas a hlavne skúsenosti s hodinkami i s písaním takého niečoho, tak skúsim aspoň tieto fotky.

Spáchal som ich s kamošom a jeho foťákom (pokiaľ to niekoho zaujíma bol Canon EOS 5D a objektív Canon EF 16-35 mm 1:2,8 L II USM). Podľa jeho vyjadrenia to nebola najvhodnejšia optika, bohužial ten vhodný v jeho vlastníctve požičal. Čo ma však mrzí najviac, je to, že sme nemali dobré svetlo.

post-897-1233225342.jpg

post-897-1233225324.jpg

post-897-1233225352.jpg

post-897-1233225359.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na recenziu mojich Chrono Avengerov sa ešte necítim, chýba mi čas a hlavne skúsenosti s hodinkami i s písaním takého niečoho, tak skúsim aspoň tieto fotky.

Spáchal som ich s kamošom a jeho foťákom (pokiaľ to niekoho zaujíma bol Canon EOS 5D a objektív Canon EF 16-35 mm 1:2,8 L II USM). Podľa jeho vyjadrenia to nebola najvhodnejšia optika, bohužial ten vhodný v jeho vlastníctve požičal. Čo ma však mrzí najviac, je to, že sme nemali dobré svetlo.

Fotky jsou celkem dobré, jen mi první a třetí přijde stejná?

Já radši fotim když je málo světla, tzn. v noci. Světlo si nějak reguluju (lustr, lampička a hlavně blesk) - lépe se mi tedy regulují odlesky než když na hodinky svítí sluníčko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...