raduzn1 Odesláno 12. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2024 (upraveno) A na závěr něco pro dobrodruhy... Překvapením je velmi nízká váha. Upraveno 12. července 2024 uživatelem raduzn1
raduzn1 Odesláno 16. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2024 V 12. 7. 2024 v 13:34, raduzn1 napsal: Včerejší návštěva, uzavřené společnosti v Breitling Boutique. Stodvacet minut hodinového štěstí, nespočet modelů, barev a velikostí. Musím poděkovat Kateřině Polákové i jejímu týmu, za profesionální přístup, nekončící příval úsměvů a hodinových informací. V neposlední řadě, Ondro Vislocký, znovu ti děkuji za další hodinkové setkání! Takže kávu a pojďme na to... Rozšířit Tak který z modelů se vám líbí nejvíce? Já osobně mám dva favority...(samozřejmě modrý cifr = modrý řemen).
raduzn1 Odesláno 16. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2024 V 12. 7. 2024 v 13:34, raduzn1 napsal: Včerejší návštěva, uzavřené společnosti v Breitling Boutique. Stodvacet minut hodinového štěstí, nespočet modelů, barev a velikostí. Musím poděkovat Kateřině Polákové i jejímu týmu, za profesionální přístup, nekončící příval úsměvů a hodinových informací. V neposlední řadě, Ondro Vislocký, znovu ti děkuji za další hodinkové setkání! Takže kávu a pojďme na to... Rozšířit Tak který z modelů se vám líbí nejvíce? Já osobně mám dva favority...(samozřejmě modrý cifr = modrý řemen).
raduzn1 Odesláno 16. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2024 (upraveno) V 12. 7. 2024 v 13:34, raduzn1 napsal: Včerejší návštěva, uzavřené společnosti v Breitling Boutique. Stodvacet minut hodinového štěstí, nespočet modelů, barev a velikostí. Musím poděkovat Kateřině Polákové i jejímu týmu, za profesionální přístup, nekončící příval úsměvů a hodinových informací. V neposlední řadě, Ondro Vislocký, znovu ti děkuji za další hodinkové setkání! Takže kávu a pojďme na to... Rozšířit Tak který z modelů se vám líbí nejvíce? Já osobně mám dva favority...(samozřejmě modrý cifr = modrý řemen). Upraveno 16. července 2024 uživatelem raduzn1
Pozorovatel Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Odesláno 16. července 2024 Superocean heritage zelený
Pozorovatel Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Odesláno 16. července 2024 Omlouvám se, že ti to tu zasírám, ale když už jsem byl dneska na Staromáku, tak jsem si říkal, že se na ně zajdu taky kouknout. No a už mám brouka v hlavě Jo a každopádně zelené, ale na tahu Slečna Bianka byla velice ochotná
raduzn1 Odesláno 16. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2024 V 16. 7. 2024 v 17:59, Pozorovatel napsal: Omlouvám se, že ti to tu zasírám, ale když už jsem byl dneska na Staromáku, tak jsem si říkal, že se na ně zajdu taky kouknout. No a už mám brouka v hlavě Jo a každopádně zelené, ale na tahu Slečna Bianka byla velice ochotná Rozšířit Úplně v pohodě, ba naopak. Skvělý výběr. Keramická luneta, strojek od Tudoru MT 5612, záruka 5+3. Já je měl ve 42 na kaučuku. Jinak ten tah vůbec netahá chlupy. Pokud ho dokupuješ zvlášť, tak stojí cca. 25tis. No a slečny jsou tam více než příjemné... Tak dej vědět, jak to dopadlo.
raduzn1 Odesláno 18. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Odpočet již začal. Největší obrazová publikace o hodinkách značky PRIM... V rámci pracovního jednání o projektu Rohan Design District, jsem se seznámil s Radkem Váňou ze spol. Idealab. V průběhu jednání došlo na téma knih a překvapivě i hodinek (hodinkový svět je tak malý). Tudíž pár informací... Největší obrazová publikace o hodinkách značky PRIM. Mapuje na fotografiích Davida Krause historii slavné české hodinářské značky PRIM. Kniha vychází k 75. výročí od založení značky PRIM. Největší obrazový soubor hodinek PRIM na světě Celkem přes 1500 detailních fotografií v té nejvyšší kvalitě Jedinečné detailní záběry na strojky, číselníky i další části hodinek PRIM Na setinu milimetru vybroušená kniha o fenoménu 75 leté historie hodinek PRIM Vydání: září 2024 www.knihaprim.cz Rezervace: kniha@knihaprim.cz
pavel58 Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Odesláno 19. července 2024 Ahoj. Jaká bude cena? Na webu to není. Díky
raduzn1 Odesláno 20. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2024 V 19. 7. 2024 v 5:58, pavel58 napsal: Ahoj. Jaká bude cena? Na webu to není. Díky Rozšířit Ahoj. Zjistím a pošlu.
brba Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 Ahojte . Vie niekto niečo bližšie o tejto knihe ? Ja som písal do vydavateľstva , skúšal som vypáčiť nejaké info , žiaľ sa mi doteraz neozvali ...
Harwey Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 (upraveno) ospravedlnujem sa Radkovi za plevelenie jeho vlakna vseobecny majl od vydavatelstva Vydání: září 2024 Počet stran: 720 Objednávka online na www.knihaprim.cz (od srpna 2024). Vaši mailovou adresu jsme evidovali a dříve než spustíme oficiální prodej, nabídneme Vám knihu v předprodeji. Nyní finišujeme poslední úpravy a tisk. Upraveno 8. srpna 2024 uživatelem Harwey
raduzn1 Odesláno 9. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 (upraveno) Dobré ráno. Příští úterý, tj. 13.8., mám domluvené setkání s Radkem Váňou, který zastřešuje vydání této knihy. Bude se dokonce vracet z tiskárny, takže se optám na možnost určité formy prezentace, na tomto vlákně a to vč. ceny, která mi byla sdělena. A slíbil i přivezení prvotního "surového" tisku.... Snad zde mohu uvést, že prodej se spustí 1.9. a distribuce objednávek cca. 10.9. Dle dostupných informací, bude vytištěno 400ks knih. Ano, 400! Tj. limitovaná číslovaná sběratelská edice. Upraveno 9. srpna 2024 uživatelem raduzn1
raduzn1 Odesláno 9. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 Způsob, jak lze vyjádřit čas... 1
raduzn1 Odesláno 10. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2024 V 9. 8. 2024 v 18:17, raduzn1 napsal: Způsob, jak lze vyjádřit čas... Rozšířit Tak jsem ráno zapátral a dohledal výrobce. TIMEFORSTORIES, zakázková výroba nástěnných hodin, které vyprávějí příběh. Co je víc než potěšující - Český vývoj i výroba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se