Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique LE Chronomag

Doporučené příspěvky

je to v prdeli

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ciferniky mi poslu na posudenie, potom sem dam foto.

ma z nich *ebne, teraz si chce este znova potvrdit farbu a gradient

verzia 1

verzia 2

som za verziu 2, s bielym gradientovym kruhom v strede

Odkaz ke komentáři

Sorry že se vměšuji do debaty, když nejsem ani účastníkem limitky, ale co přesně se Vám na tom nelíbí? Možná nemám takový barvocit (což by žena asi potvrdila), ale nepřijde mi v tom nějaký extra rozdíl oproti návrhu. Jestli teda jde o barvu a ne o něco úplně jiného. Díky a omlouvám se za svoji zvědavost.

Odkaz ke komentáři

Asi to neumím úplně dobře popsat, ale jeden gradient jde od krajů směrem ke středu a druhý od středu směrem ke krajům. Potkávají se a tvoří takovou světlou kružnici.

Nejhorší je ale ten odstín modré, to netrefili vůbec.

Odkaz ke komentáři

On 11/28/2024 at 1:44 PM, shewcza said:

Sorry že se vměšuji do debaty, když nejsem ani účastníkem limitky, ale co přesně se Vám na tom nelíbí? Možná nemám takový barvocit (což by žena asi potvrdila), ale nepřijde mi v tom nějaký extra rozdíl oproti návrhu. Jestli teda jde o barvu a ne o něco úplně jiného. Díky a omlouvám se za svoji zvědavost.

Hel sorry, ale tady nevidis rozdil? :D ja vzdy zil v domeni, ze tady je spousta lidi prehnanych hnidopichu. Ja jsem totalne nepozorny a nevnimam jemne nuance. Ale koukam, ze jsou i horsi asi :)

tohle kdyz dam telefon 2m od hlavy, tak vidim, ze je naprosto jina jakoby vyblita barva a chybi gradient :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...