Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar parto, z nrjakeho duvodu se mi nedari najit nejake opravdu pekne bicolory zlate, ktere by mi padli do oka. Chtel bych si udelat trochu radost z levnejsich hodinek do treba 30k. Doufam ze tim tady neotravuju, ale nejak nikde nic co by me zaujalo. Pro predatavu chtel bych spis neco elegantnejsiho v rozmeru min. 42mm. Diky za jakykoliv napad.

Odesláno

Diky moc za tipy jsou skvely a diky tomu jsem se.dostal.na mido multifort tv, tak o tech dost premyslim, jen bych vymenil remen. Jdu neco zjostit o Midu ag si k tomu udelam vztah. Diky hosi jste bozi.

Odesláno

Kdyby ti nevonělo Mido, zkus mrknout ještě na Tissot Gentleman Silicium s velmi praktickými 80h strojkem nebo jak psal kolega o Hamiltonech, tak mají krásné bicolory i Day Date a Viewmatic.

H42525251.jpg

0391093_h42725151.jpeg

• Díky 1
Odesláno (upraveno)
  V 20. 7. 2024 v 19:56, Jehlan napsal:

Do 30k by to mělo jít. Sice 40´ale Stainless Steel & 18kt Yellow Gold

Ball Fireman Automatic Silver Dial Men's Watch NM2110C-SJ-SL - Watches, Fireman - Jomashop

Rozšířit  

30 bez DPH, cla a dopravy což znamená skoro 40. Jak jsem psal výše: ten rozpočet není úplně A1

Edit: Chronopetr byl o pár vteřin rychlejší

Upraveno uživatelem SadClown
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

jo když započítám vše, tak je to okolo 37 000,- ( sleva z původní ceny 100 000,- je 63%= 63 000,-)  👍 

Dva roky ponosíš a prodáš za 50 😆

Odesláno
  V 20. 7. 2024 v 21:46, Jehlan napsal:

jo když započítám vše, tak je to okolo 37 000,- ( sleva z původní ceny 100 000,- je 63%= 63 000,-)  👍 

Dva roky ponosíš a prodáš za 50 😆

Rozšířit  

Tak podle těchto počtů to smysl dává, ovšem pouze v případě že se nebudeme zaobírat smyslem daných počtů 🤣👌

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...