Blackhawk1971 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Chtel bych se zeptat jestli ma nekdo dalsi zkusenosti z firmou MKII , ja jsem mel to stesti a asi pred 13 lety se ke me dostaly jako darek jedny z prvnich Paradiver , tradicni automat ETA 2824-2 , safir, 200m , velice pohodlne a klasicky ladene buzoly https://mkiiwatches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 A co by te konkretne zajimalo?Jeste kdyz jsem bydlel v NYC, tak jsem se se zakladatelem znacky Billem Yao nekolikrat potkal: https://mkiiwatches.com/pages/peopleTehdy se resil Project 300 a GMT. Je to velice prijemny chlapik. Rikal nam info k vyrobe a zejmena k jeho QC.Nekolik jeho hodinek na foru bylo/je, tak treba nekdo prida zkusenosti. Ja od nej hodinky nemam, ale krome jasne inspirace bych jinak nemel problem od nej hodinky vzit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackhawk1971 Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2024 9 hours ago, AndyAaron said: A co by te konkretne zajimalo? Jeste kdyz jsem bydlel v NYC, tak jsem se se zakladatelem znacky Billem Yao nekolikrat potkal: https://mkiiwatches.com/pages/people Tehdy se resil Project 300 a GMT. Je to velice prijemny chlapik. Rikal nam info k vyrobe a zejmena k jeho QC. Nekolik jeho hodinek na foru bylo/je, tak treba nekdo prida zkusenosti. Ja od nej hodinky nemam, ale krome jasne inspirace bych jinak nemel problem od nej hodinky vzit. Diky , jako historii a vse potrebne o znacce a zakladateli bych mel osefovane , spise me zajimalo , jestli nekdo nema treba jine modely , jak se mu nosi a celkove nejake zkusenosti s nema , ja je mam asi 80% stale na ruce zbylych 20% rotuji kolekci ,nedam na ne dopustit , dekuji za prispevek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Caves. Hodinky super, ceny super, pokial niekto hlada homage/odkazy na historicky signifikantne hodinky cena/vykon top. Mal som 3ks - tr-660, stingray 50 a key west. Kvalita spracovania, balenie, mali by byt aj velmi lahko a lacno servisovatelne. Paci sa mi hlavne, ze robi hodinky na nosenie a nie na skladovanie. A tak to ma byt. Pocuval som s nim aj par podcastov, celkom rozumny a pragmaticky mi pride aj samotny majitel. U mna som ich ponosil a posunul dalej, ale nevylucujem, ze ked niekde na nich v buducnosti narazim tak ich opät vezmem. Napriklad tie key westy mi celkom chybaju do dnes. U mna vyhrali na celej ciare aj nad Tudormi GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Měl jsem gmt key west, byl jsem v projektu od začátku, dodání se neustále posouvalo a když nakonec dorazily, tak jsem je už ani nechtěl. Hodinky byly dobře udělaný, zpracování výrazně lepší než u levnějších homage. Zas s Tudorem bych to nesrovnaval, BB58, nebo BB PRO jsou na tom líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Zdravím všechny, jedny MKdvojky jsem si kdysi koupil, tak trochu jetý. Chtěl jsem na nich vyměnit hliníkovou vložku lunety a bohužel jsem se s nimi nedokázal spojit. Na emily neodpovídali. Takže hodinky super , mají v sobě 2824 , rozměr paráda 40, ale ta (ne)komunikace mě zklamala. Jinak homage mají krásný, dost mi mrzí, že originály , které jsou osazené swiss strojem osazují seiko-strojovnou. Ale to bude asi politikou marketinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se