Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mně se například nelíbí zlatá barva obecně. Možná za to můžou individua, která se vyžívají v excesivním zdobení zlatem (řetězy, masivní prsteny, zlaté hodinky), jako američtí rappeři, romové a Rusové. Mimo tyto případy pak nosí zlato v množství větším, než malém, jen ženy a osoby důchodového věku. U hodinek pak většinou vnímám bicolor jako pokažení hodinek zlatou barvou.

Edit: menšiny

Upraveno uživatelem chose
Odesláno

proste se to nelibi. tot vse. mozna by se nasel nejaky vintage kousek ale v tech novych jsem zatim nenasel nic zajimaveho.

tobe se snad tohle libi?

post-4678-1228071541.jpg

Odesláno

Chápu :) Bicolorem se toho dá hodně zprasit, jednou barvou až tak moc ne.. Nicméně v případě těch Omega hodinek se to prostě povedlo. Každopádně to, že se bicolor často "prasí" přece není důvod jej zavrhovat obecně, ne? ;)

Odesláno

Mě osobně se víc líbí ocel než zlato, ale to je asi na každém. Co ale nemám rád je "obarvený kov". Prostě když hodinky "zlaté" nebo bicolor, tak to, co je žluté by mělo být zlaté a ne pozlacené (např. celá luneta, korunka, tlačítka), jinak mi to připomíná "fejk" - prostě si to hraje na něco, co to není. Navíc je to hodně nepraktické - přetěsnění pak stojí majlant :D

Co se mi fakt líbí je bílé zlato. Dokud jsem vedle sebe neviděl hodinky ocelové a z bílého zlata, tak jsem nevěřil jakej je to obrovskej rozdíl.

Odesláno
Mě osobně se víc líbí ocel než zlato, ale to je asi na každém. Co ale nemám rád je "obarvený kov". Prostě když hodinky "zlaté" nebo bicolor, tak to, co je žluté by mělo být zlaté a ne pozlacené (např. celá luneta, korunka, tlačítka), jinak mi to připomíná "fejk" - prostě si to hraje na něco, co to není. Navíc je to hodně nepraktické - přetěsnění pak stojí majlant :D

Co se mi fakt líbí je bílé zlato. Dokud jsem vedle sebe neviděl hodinky ocelové a z bílého zlata, tak jsem nevěřil jakej je to obrovskej rozdíl.

me naopak irituje bile zlato, proste obarveny zluty... ale je fakt, ze ja zlato hodne rad...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...