Přejít na obsah

P: Fotoaparát Fujifilm XT5 a objektiv

Doporučené příspěvky

-Fotoaparát zakoupen ve Fujifoto 2.11. 2022, tedy stále v záruce. Jsem 1. majitel. Stav velmi dobrý, jen na spodní straně stopy po destičce stativu. Závěrka má 8400.  Po celou dobu na displai ochranné sklo Larmour. V ceně také baterie Fujifilm a 2 baterie Berenstargh.   Kotvičky nejsou součástí prodeje. Důvod prodeje - chci zkusit fungovat jen s X100VI jako jediným fotakem. 

Cena 33999 kč

-Objektiv XF 50-140 f2.8 OIS WR -jsem 1. majitel, celou dobu s láskou opečováván. Je vhodný na široké spektrum fotografie - od portrétů, přes sport, fotografování Měsíce, zvířata - zkrátka skoro všechno 🙂. Bohužel jej už nevyužiji tak jsem nucen jej poslat dále. Objektiv je odolný počasí a má stabilizaci.  Zakoupeno ve Fujifoto.cz, 27.5. 2021, celou dobu používáno s velkou opatrností a nasazeným UV filtrem, tento filtr za 1100 Kč je v ceně. Více info o tomto skvělém objektivu https://www.fujifoto.cz/.../fujinon-xf-50-140mm-f-2-8-r.../  Cena 24.500 kč

-Objektiv XF 33 f1.4 WR. Jsem 1. majitel, zakoupeno letos, 19.1. 2024 u Fujifoto.cz.  Použitý 3-4x. stav nového objektivu. Celou dobu nasazen UV filtr. Cena 14.999 CZK, 

Fotky zájemcům pošlu na e-mail.

Preferuji osobní předání, Starý Jičín a okolí. O víkendu jižní Morava, příští týden Praha. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Tikal změnil název na P: Fotoaparát Fujifilm XT5 a objektiv
  • Vytvořit...