Kupa54 Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Už poněkolikáté jsou na Aukru "válečné" Omegy, http://www.aukro.cz/item547104330_hodinky_omega_1939.html zajímal by mě názor znalců, jestli to je pravé, nebo nějaká skládačka ? Mám takový pocit, že už jsem je měl někdy v ruce a nemůžu si vzpomenout, kde to bylo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SAS Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Už poněkolikáté jsou na Aukru "válečné" Omegy, http://www.aukro.cz/item547104330_hodinky_omega_1939.html zajímal by mě názor znalců, jestli to je pravé, nebo nějaká skládačka ? Mám takový pocit, že už jsem je měl někdy v ruce a nemůžu si vzpomenout, kde to bylo. Bez fotky strojku a vnitřku dýnka se nice nedá poznat. Nech si to od něj poslat a pak se uvidí.
Kupa54 Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Tak fotky už mám a vypadá to celkem (překvapivě) dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Tak fotky už mám a vypadá to celkem (překvapivě) dobře. Spodek je v poradku urcite Co se tyce ciferniku tam netusim, ale ty rucky mi proste prijdou divny, zatim jsem takovy u zadnych Omeg nevidel.. ani na fotkach..
Kupa54 Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Tak to s tebou souhlasím, ty ručky mi připadají odjinud. Tenhle kousek mitotiž připomněl moje dětství. Takovéhle -+ nějaké Omegy měl můj táta a rucky byly hodně podobné, ale pokud mě paměť neklame, byly tenší.
SAS Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Strojek i pouzdro vypadají v pohodě a podobné ručky jsem už na omegách taky viděl. Jedny s podobnými ručkam jsou tady.
Kupa54 Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Díky, už je mi líp...... jdu do nich
tlapka Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Strojek i pouzdro vypadají v pohodě a podobné ručky jsem už na omegách taky viděl. Jedny s podobnými ručkam jsou tady. moje omegy sú veľmi podobné , podľa čísla z roku 1937 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
azeppelin Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 To je dost nepravděpodobné tento tvar a zpracování na rok 1937 moje omegy sú veľmi podobné , podľa čísla z roku 1937
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se