Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
Odesláno

Tenhle řemen jim sedí víc než ten předchozí, asi si ty červený prostě ladí👌

Umístění datumovky by se mi správně líbit nemělo, ale tady to nějak funguje 🤣

Odesláno

Mám rád určitý detail.Černý ciferník a zde dominuje červená vteřinovka.Proto černý strukturovaný řemínek s červeným prošitím.Mimoto mám velmi rád červenou barvu.

Ty hodinky jsou prostě takové technicistní,je to úplně něco jiného.Hlavně to jejich pouzdro.
Datumovka mi zde nepřekáží,neboť je decentně umíštěná mezi indexy a nulové ohraničení.

Odesláno

Při hledání v katalozích nějakých youngtimerů s ETA 2893 jsem narazil na katalog Xemex …. Z roku 2004 a je v ně i ceník pro CZ ….  Takže jsem zjistil že Xemex dělal moc pěkné GMT , bohužel  sehnat něco takového za normální cenu je dost problém.  Kdyby byl zájem , katalog ( zdarma!!!!!) pošlu. 

Odesláno
před 2 minutami, mlsoun1 napsal:

@FantasticFabioMěl jsem chrona,nikoliv GMT a v Koscomu byla cena 85tis.Ještě jsem kupoval offroady v quartzu a ty byly kolem 15.Jsem rád,že se mi je podařilo sehnat v Německu v jednom hodinářství.Ale ten katalog chci🙏

Určitě pošlu a rád , jen budu potřebovat do SZ nějaké nacionále komu a kam . 

• Díky 1
  • po měsících...
Odesláno
před 4 hodinami, mlsoun1 napsal:

Až dnes přišel čas na pořádné prolistování katalogů☺️

Ten řemen je pozvednul ještě výš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...