mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Robertovi se hodně povedl,to musím uznat.Stal se z něho profi výrobce
Hector_24 Odesláno 7. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2025 Tenhle řemen jim sedí víc než ten předchozí, asi si ty červený prostě ladí Umístění datumovky by se mi správně líbit nemělo, ale tady to nějak funguje
mlsoun1 Odesláno 8. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2025 Mám rád určitý detail.Černý ciferník a zde dominuje červená vteřinovka.Proto černý strukturovaný řemínek s červeným prošitím.Mimoto mám velmi rád červenou barvu. Ty hodinky jsou prostě takové technicistní,je to úplně něco jiného.Hlavně to jejich pouzdro. Datumovka mi zde nepřekáží,neboť je decentně umíštěná mezi indexy a nulové ohraničení.
FantasticFabio Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Při hledání v katalozích nějakých youngtimerů s ETA 2893 jsem narazil na katalog Xemex …. Z roku 2004 a je v ně i ceník pro CZ …. Takže jsem zjistil že Xemex dělal moc pěkné GMT , bohužel sehnat něco takového za normální cenu je dost problém. Kdyby byl zájem , katalog ( zdarma!!!!!) pošlu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 @FantasticFabioMěl jsem chrona,nikoliv GMT a v Koscomu byla cena 85tis.Ještě jsem kupoval offroady v quartzu a ty byly kolem 15.Jsem rád,že se mi je podařilo sehnat v Německu v jednom hodinářství.Ale ten katalog chci
FantasticFabio Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 před 2 minutami, mlsoun1 napsal: @FantasticFabioMěl jsem chrona,nikoliv GMT a v Koscomu byla cena 85tis.Ještě jsem kupoval offroady v quartzu a ty byly kolem 15.Jsem rád,že se mi je podařilo sehnat v Německu v jednom hodinářství.Ale ten katalog chci Určitě pošlu a rád , jen budu potřebovat do SZ nějaké nacionále komu a kam . 1
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna Po delši době a pořád velká spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna Pro mne hodinky do kostela Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna Taková seklá pyramida Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. dubna Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna Až dnes přišel čas na pořádné prolistování katalogů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vit Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Až dnes přišel čas na pořádné prolistování katalogů Ten řemen je pozvednul ještě výš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se