vE13Lius Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 Ahoj všichni, podobný vlákno je jenom v digitálkách, takže zakládám nové obecně pro G-Shocky. Kdyby už někde existovalo, dejte prosím vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 13. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 A rovnou navážu, ve Facebook G-SHOCK Fans SK/CZ skupině dneska přistála tahle parádní nabídka. Tak sdílím dál. Pro členy skupiny model MTG-B2000YR-1AER za 9k... Moderátorem skupiny je potvrzeno, že je nabídka legitimní, kdyžtak tedy koukněte. Já jsem se zatím nerozhoupal, pořád nevím, jestli se mi líbí nebo ne. Kdyby někdo hledal, tohle je asi nejlepší videorecenze co jsem našel: YT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 15. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2024 Slušná akce: z 30t na 9t. S tím rozhoupáváním ,ale moc neotálet, akce je omezena počtem kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2024 V 13. 9. 2024 v 15:06, vE13Lius napsal: A rovnou navážu, ve Facebook G-SHOCK Fans SK/CZ skupině dneska přistála tahle parádní nabídka. Tak sdílím dál. Pro členy skupiny model MTG-B2000YR-1AER za 9k... Moderátorem skupiny je potvrzeno, že je nabídka legitimní, kdyžtak tedy koukněte. Já jsem se zatím nerozhoupal, pořád nevím, jestli se mi líbí nebo ne. Kdyby někdo hledal, tohle je asi nejlepší videorecenze co jsem našel: YT Ahoj, nevíte někdo prosím, to se musí být na facebooku v té jejich skupině, aby bylo možno dosáhnout na tu slevu?Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2024 před 2 hodinami, miliusportos napsal: Ahoj, nevíte někdo prosím, to se musí být na facebooku v té jejich skupině, aby bylo možno dosáhnout na tu slevu?Díky.. Ahoj, myslím že jo. Resp. tak je to primárně postavený, ale nevím, jestli by se nedalo domluvit, pokud seš fanda. Nicméně při objednávce chtějí vyplnit jméno z Facebooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2024 Facebook boužel nemám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 18. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 před 15 hodinami, miliusportos napsal: Facebook boužel nemám.. Pak jak píšu v prvním odstavci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 Jasan, zkusím, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 Mě to teda přijde dost podivný, jednak Casio rozhodně neslaví 50. let, protože jsou založený v roce 1946.. A pak ta sleva je celkem brutální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 (upraveno) Nemiesaj tu zalozenie firmy a vydanie prvych digi. Slavia 50 rokov od vydania prvych hodiniek, Casiotron (1974). V roku 1946 bola zalozena firma Kashio Seisakujo, predchodca firmy Casio. Casio nie su len hodinky. Sorry za OT. Upraveno 18. září 2024 uživatelem Harwey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 Tem, kteří objednali, už začaly postupně chodit. Chtěl jsem taky objednat, ale kvůli těm po*raným dešťům jsem se k tomu nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 před 10 hodinami, Logarex napsal: Mě to teda přijde dost podivný, jednak Casio rozhodně neslaví 50. let, protože jsou založený v roce 1946.. A pak ta sleva je celkem brutální. Ve skupině na FB je několikrát potvrzeno, že je to opravdu pravda. Tak kdo váhá, tak bych moc dlouho neváhal. To se asi moc opakovat nebude. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 Tak se opravdu povedlo a hodinky jsou doma! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 19. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 před 20 minutami, ctvrtek napsal: Tak se opravdu povedlo a hodinky jsou doma! Super fotka!! Já už je mám též doma... Nevěřícní Tomášové pořád nevěří a my ostatní už hodinky nosíme. :)) V popisku nemají žádné info týkajíc se omezení kusů, jenom časové omezení. Předpokládám, že neomezeně jich nebude, ale zřejmě stále jsou, takže klidně můžeš zkusit. @MMCorsair Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruňďa Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 (upraveno) V 19. 9. 2024 v 19:53, ctvrtek napsal: Tak se opravdu povedlo a hodinky jsou doma! Parádní fotka Taky jsem si jedny pořídil a musím říct, že jsou fakt super. Ta hra barev, zejména v přirozeném osvětlení je úžasná. Největší slabina je asi lumi, ale to mě netrápí. Jsem spokojen Upraveno 5. října 2024 uživatelem Bruňďa Ukliknul jsem se, no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Hlásím akci na GWG-B1000 -40% = 12tisic https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-mudmaster-gwg-b1000-3aer-carbon-core-guard-x1247777 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Chrono24 přetéká Casiofkama MTG-B2000YR-1AER za výhodnou cenu. Světe, div se, vesměz z CZ. Akce se vskutku dostala k opravdovým fanouškům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 7 minutes ago, orol said: Chrono24 přetéká Casiofkama MTG-B2000YR-1AER za výhodnou cenu. Světe, div se, vesměz z CZ. Akce se vskutku dostala k opravdovým fanouškům Asi nikdo nečekal, že je část lidí nekoupí na kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 (upraveno) Jj, byl jsem na hraně jestli je koupit, pak jsem zkusil objednat ale jelikož bych se musel přidat do skupiny na FB, který nevlastním, vykašlal jsem se na to.Teď v týdnu mi napsali, znova, že evidují z mého meilu nevyřízenou poptávku po MTG a již bez nutnosti údajů z FB skupiny.Tak jsem začal zase přemýšlet ale když jsem viděl kolik se jich vyrojilo na chrono24, tak mě to úplně přešlo.A tak si říkám, kolik se jich asi tak nakoupilo a jestli tu u nás v CZ, ty hodinky budou mít ještě někdy větší cenu, než těch 9000,-.A kolik vlastně mají takové MTG cenu, prodávají je klidně přes 30K a pak se udělá akce za 9k?Pro vášnivé MTG fanoušky, to musí být i celkem slušná zkouška víryJá je chtěl spíš, že si je nechám jako nenošené ale když vidím že je má každej druhej, přestávaj mít pro mě tu hodnotu asi..No nevím ale upřímě mě přešli úplně..Každopádně ještě jsou asi. Upraveno 6. října 2024 uživatelem miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Za 9t neni co resit ,kdo si chtel vyzkouset MTG dostal moznost. A kdo je koupil pred akci za plnou cenu, tak musi byt hodne nastvany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se