Martin.straka22 Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 (upraveno) Ahoj, podařilo se mi “zaseknout” své Pelagosy. Při nařizování na aktuální datum a čas jsem s datumovkou nedojel na 16, ale mezi 15 - 16. Nevsiml jsem si toho a zacal jsem seřizovat čas…:-( naštěstí jsem otáčel malou silou a dojel jen do fáze, kdy se ručičky nepohnou dále a “nic nekřuplo”. Hodinky aktuálně stojí.... Setkali jste se někdy s podobným problémem? A pokud ano - jak to dopadlo? Upraveno 17. září 2024 uživatelem Martin.straka22
mlsoun1 Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 (upraveno) Nesetkal jsem se s tímhle, ale oslov Onyx,taky mi dosti pomohli.Oni Ti poradí Upraveno 17. září 2024 uživatelem mlsoun1
rmx Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 Jsou to starší s Etou nebo novější Kenissi in-house ? Jde ručkama pohnout proti směru pohybu ? Pokud ano, zkusil bych se vrátit na 4 až max. 6 - tou hodinu, zamáčknul korunku do druhé polohy a pootočil datovým věncem. 1
Martin.straka22 Odesláno 17. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2024 před 16 minutami, rmx napsal: Jsou to starší s Etou nebo novější Kenissi in-house ? Jde ručkama pohnout proti směru pohybu ? Pokud ano, zkusil bych se vrátit na 4 až max. 6 - tou hodinu, zamáčknul korunku do druhé polohy a pootočil datovým věncem. paráda, zafungovalo to! Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se