Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Grand Oceany mají u Altmana na Václavváku. Krásné hodinky, ale moc velké, úplná placka.

Edit - větší obrázek

zdroj www.stundenzeiger.de

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Square modely od Edoxu jsou naživo opravdu excelentní. Měl jsem nedávno tu možnost zblízka prohlédnout více jejich modelů všech řad.

Když tu ožilo toto vlákno: co se týče velikosti chronografu Grand Ocean, 48mm se zdá hodně, ale dost lidí tu má hodinky 47mm. Tyto jsou sice vyšší, 17mm, ale na ruce opravdu velice dobře sedí, měl jsem z nich příjemný pocit a říkal si, tohle bych mohl nosit (zápěstí ~19,5). Může za to nejspíš dobře tvarovaný kaučukový pásek, spolu se zajímavým, dobře řešením tvarováním u stěžejek. Někomu asi bude vadit, že se nedá pásek vyměnit za kožený nebo kovový. Ale tento vypadá, že hodinky s přehledem přežije, navíc bezvadná spona se zvláštním logem, možná něco ke 125. výročí firmy. Takže největší potíž je ta cena.

Ale Pozor!! V řadě Grand Ocean se začátkem června rozšířila nabídka modelů!! Kdo to nezaznamenal, podívejte se na original web nebo na české www.

Nově nabízejí chronometer, model o "open heart", excentrické automatic modely s menším průměrem než obvyklých 45mm. (Těch 48mm je jen u dvou modelů chronograph). Všechny modely GO mají vzadu gravírované víko s průhledem "okno do kajuty", jak je na obrázku na začátku vlákna.

Modely 45mm vypadají na ruce opravdu moc dobře, skvěle sedí, nepůsobí nijak veliké, rušivé. I proto jsem nedávno jeden z modelů objednal, při rozhodování vyhrál nad sportovními modely - potápkama z řady Class-1.

Teď jen čekám, až se jím budu kochat denně. Možná se tu i pochlubím.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Zase v mailu...

Maily mi také chodí :) . Myslím si, že to není novinka nýbrž rozumná varianta Grand Oceanu, ne ve zlatě, ale v oceli a to by bylo fajn. Pak by bylo čem přemýšlet.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Myslím si, že to není novinka nýbrž rozumná varianta Grand Oceanu, ne ve zlatě, ale v oceli a to by bylo fajn. Pak by bylo čem přemýšlet.

Oba modely Grand Ocean chronograph stojí stejně. Kombinace černého PVD a zlacení růžovým zlatem má kaučukový pásek, model kombinace ocel/modrá má modrého krokodýla.

Návštěvník Snow
Odesláno
Oba modely Grand Ocean chronograph stojí stejně. Kombinace černého PVD a zlacení růžovým zlatem má kaučukový pásek, model kombinace ocel/modrá má modrého krokodýla.

Áha, no nic, další sen se rozplynul :-(.

Odesláno

PhoeniX: mě se taky líbí, asi nejvíc z kolekce Edoxu. V pominutí smyslů jsem se zeptal, zda je možné model dostat k nám do ČR. Z limitované edice se u nás dva prodali, bohužel už vyprodáno, nedostupné. Přiznejte se, kdo je máte?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

EDOX Grand Ocean Jumping Hour je zvláštní, není ani hezký ani ošklivý, je prostě svůj, asi bych ho nechtěl.

to Dingo - jen tak pro zajímavost, co za něj chtěli. Hádám, že strašně moc, že ?

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...