SCIFI Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Trochu to tady ve vlákně Hublotu spí, tak třeba to trochu ožije. Já teď Hublot Oceanographic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Před hodinou, SCIFI napsal: Trochu to tady ve vlákně Hublotu spí, tak třeba to trochu ožije. Já teď Hublot Oceanographic. to sou poradny kancl diversky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Ty kravo to je megastroj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října (upraveno) V 3. 10. 2024 v 15:35, SCIFI napsal: Trochu to tady ve vlákně Hublotu spí, tak třeba to trochu ožije. Já teď Hublot Oceanographic. Mega pecka Víc fotek please, jak vypadá dýnko? Hloubkoměr, mňam....po delší době Hublot, který mě chytil za srdíčko Ps: Už je gůglím, takže stopky, ne hloubkoměr, nebo? Ale to vem čert, jsou prostě super.... Upraveno 7. října uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října V 7. 10. 2024 v 20:59, African napsal: Mega pecka Víc fotek please, jak vypadá dýnko? Hloubkoměr, mňam....po delší době Hublot, který mě chytil za srdíčko Ps: Už je gůglím, takže stopky, ne hloubkoměr, nebo? Ale to vem čert, jsou prostě super.... Jojo je to takový zvláštní chronograf. Jachtaři by asi věděli víc. To levá krytá korunka ovládá vnitřní lunetu a pásek se dá odepnout od pouzdra jen na klik. Jako jsou docela velký a často je nenosim ale teď jsem je měl 14 dní a zvykl jsem si rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 38 minutami, SCIFI napsal: Jojo je to takový zvláštní chronograf. Jachtaři by asi věděli víc. To levá krytá korunka ovládá vnitřní lunetu a pásek se dá odepnout od pouzdra jen na klik. Jako jsou docela velký a často je nenosim ale teď jsem je měl 14 dní a zvykl jsem si rychle. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Extra-thin s par kaminkama na vic, pro pestrejsi sobotu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října V 12. 10. 2024 v 13:38, SCIFI napsal: Jojo je to takový zvláštní chronograf. Jachtaři by asi věděli víc. To levá krytá korunka ovládá vnitřní lunetu a pásek se dá odepnout od pouzdra jen na klik. Jako jsou docela velký a často je nenosim ale teď jsem je měl 14 dní a zvykl jsem si rychle. Mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno úterý v 17:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:03 V 12. 10. 2024 v 14:18, African napsal: Pecka V 19. 10. 2024 v 8:52, ZZalesky napsal: Extra-thin s par kaminkama na vic, pro pestrejsi sobotu Dáš pls více fotek? Vypadají zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno úterý v 17:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:05 V 3. 10. 2024 v 15:35, SCIFI napsal: Trochu to tady ve vlákně Hublotu spí, tak třeba to trochu ožije. Já teď Hublot Oceanographic. Pořád přemýšlím na co je tam tolik čudlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno středa v 16:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:58 před 23 hodinami, Logarex napsal: Dáš pls více fotek? Vypadají zajímavě Jasne a rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se