Viktor Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Vulcain v Basileji představí fungl nový vlastní strojek, navíc s méně obvyklou komplikací - s alarmem. Bravo Vulcain!
PhoeniX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Ví se v čem to má být zabalené? Prostě jak to bude vypadat...
Viktor Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 V novinkách na jejich webu je jen malý obrázek - Vulcain Cricket Revolution, pro mě trochu divoký...
Pavlos Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Pro Vulcain to neobvyklá komplikace není. Vulcainy s alarmem nosili už kdysi třeba američtí presidenti Truman, Eisenhower, Johnson a Nixon (ten ještě než byl prezident). Je to jedna z komplikací co značce v počátcích pomohla prorazit.
PhoeniX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Škoda. Jestliže má Vulcain takový potenciál aby vyvinul inhouse, proč neudělá vlastní design a veze se s módní vlnou. Firmu jsem si v poslední době oblíbil, ale právě díky jejich původnímu designu. Což se asi mění...
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Viktor napsal: V novinkách na jejich webu je jen malý obrázek - Vulcain Cricket Revolution, pro mě trochu divoký... To se mi libi Jak zepredu tak zezadu, bohuzel asi tusim co se mi libit nebude Kazdopadne super, je videt ze Vulcain porad umi
Ghill Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Akurat ze ich vlastne vyraba Revue Thommen ...
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 spiderer napsal: ..............Kazdopadne super, je videt ze Vulcain porad umi O tom není sporu, ale podívej se třeba na Cricket Aviator, to jsou pro mě hodinky s velkým H. Nový, akční design se mi vůbec nelíbí.
Kasper Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Snow napsal: O tom není sporu, ale podívej se třeba na Cricket Aviator, to jsou pro mě hodinky s velkým H. Nový, akční design se mi vůbec nelíbí. Aka je cena tychto modelov?
spiderer Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Snow napsal: O tom není sporu, ale podívej se třeba na Cricket Aviator, to jsou pro mě hodinky s velkým H. Nový, akční design se mi vůbec nelíbí. Znam velmi dobre Web Vulcainu a jejich modely uz jsem sjizdel mnohokrat, vcetne vintaznich kusu Libi se mi jak klasicky, tak i akcne-sportovni design..
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Kasper napsal: Aka je cena tychto modelov? Nemohu najít ceník, ale tuším, že okolo 3000?.
Kasper Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Snow napsal: Nemohu najít ceník, ale tuším, že okolo 3000?. Tak som nasiel cenu - na kozi by to malo byt 3840 EUR. Ten strojcek je in-house alebo ETA?
Kasper Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Kde - najblizsie k Bratislave - sa daju vidiet Vulcain na zivo? Viete? Podla ich stranky by mal byt jeden predajca vo Viedni, ale ten ich na svojom webe nema uvedene...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se