Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro Vulcain to neobvyklá komplikace není. Vulcainy s alarmem nosili už kdysi třeba američtí presidenti Truman, Eisenhower, Johnson a Nixon (ten ještě než byl prezident). Je to jedna z komplikací co značce v počátcích pomohla prorazit.

Odesláno

Škoda. Jestliže má Vulcain takový potenciál aby vyvinul inhouse, proč neudělá vlastní design a veze se s módní vlnou. Firmu jsem si v poslední době oblíbil, ale právě díky jejich původnímu designu. Což se asi mění...

Odesláno
  Viktor napsal:
V novinkách na jejich webu je jen malý obrázek - Vulcain Cricket Revolution, pro mě trochu divoký...

To se mi libi :) Jak zepredu tak zezadu, bohuzel asi tusim co se mi libit nebude ;) Kazdopadne super, je videt ze Vulcain porad umi :)

Návštěvník Snow
Odesláno
  spiderer napsal:
..............Kazdopadne super, je videt ze Vulcain porad umi

O tom není sporu, ale podívej se třeba na Cricket Aviator, to jsou pro mě hodinky s velkým H. Nový, akční design se mi vůbec nelíbí. :thumbsdown_anim:

vulcain_aviator_elapse_time404.jpg

Odesláno
  Snow napsal:
O tom není sporu, ale podívej se třeba na Cricket Aviator, to jsou pro mě hodinky s velkým H. Nový, akční design se mi vůbec nelíbí. :thumbsdown_anim:

Aka je cena tychto modelov?

Odesláno
  Snow napsal:

Znam velmi dobre :) Web Vulcainu a jejich modely uz jsem sjizdel mnohokrat, vcetne vintaznich kusu ;) Libi se mi jak klasicky, tak i akcne-sportovni design.. ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
  Kasper napsal:
Aka je cena tychto modelov?

Nemohu najít ceník, ale tuším, že okolo 3000?.

Odesláno
  Snow napsal:
Nemohu najít ceník, ale tuším, že okolo 3000?.

Tak som nasiel cenu - na kozi by to malo byt 3840 EUR. Ten strojcek je in-house alebo ETA?

Odesláno

Kde - najblizsie k Bratislave - sa daju vidiet Vulcain na zivo? Viete? Podla ich stranky by mal byt jeden predajca vo Viedni, ale ten ich na svojom webe nema uvedene... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...