Salamaster Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Zdravím, přesně nevím dle jakých kriterií se určilo, jaká značka má ve své sekci podkategorii. Vážně nevím kolik lidí zde tyto hodinky vlastní, ale myslím si že ty 3 značky jsou tak známé a a nejsou uplnými nováčky na trhu ( hlavně Baume a Zodiac), že by si možná vlastní podkategorii ve švýcarských hodinkách zasloužili . Myslím, že by zde diskuze o těchto značkách byla. Jedná se o Frédérique Constant (1988), Zodiac (1882) a Baume & Mercier (1830) Zajímá mě váš názor či vysvětlení , děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Dtto RADO, Cartier, Bulhaři... což zdaleka nejsou microbrandy, na rozdíl od některých kteří už svou "Swiss" složku mají (možná jen shodou okolností od doby kdy je začal nabízet Chronoshop ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 OMG, to je ale strašné spiknutí microbrandů. Jestli to kurva nebude tím, že mne o to někdo slušně požádal. Narozdíl od sociálně neinteligentního uživatele @Radek124, kterej raději napíše píčovinu, a pro jistotu ji doplní smajlíkem. Před týdnem tady jeden nemoudrý bývalý člen rozvíjel teorii, že jsem mu záměrně smazal hodnotící vlákno. Nesmazal. Borci, řekl jsem že nebudu moderovat. Pokud ale budu narážet na pokusy typu výše, nějak nabourávat či zpochybňovat pověst Chronomagu, bude to rychlé. Vůbec nemám problém Radka smáznout. Radek nyní: napomenutí za trolling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 8. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 V 8. 10. 2024 v 13:48, Bert napsal: OMG, to je ale strašné spiknutí microbrandů. Jestli to kurva nebude tím, že mne o to někdo slušně požádal. Narozdíl od sociálně neinteligentního uživatele @Radek124, kterej raději napíše píčovinu, a pro jistotu ji doplní smajlíkem. Před týdnem tady jeden nemoudrý bývalý člen rozvíjel teorii, že jsem mu záměrně smazal hodnotící vlákno. Nesmazal. Borci, řekl jsem že nebudu moderovat. Pokud ale budu narážet na pokusy typu výše, nějak nabourávat či zpochybňovat pověst Chronomagu, bude to rychlé. Vůbec nemám problém Radka smáznout. Radek nyní: napomenutí za trolling. Rozšířit Já jsem to tak vůbec nemyslel, jen jsem se zeptal a dal návrh, tot vše. Jen mě to přišlo jako fajn nápad a nejsem tu tak dlouho a nevím jak tohle funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Však také nereaguji na Tebe 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se