Simon Alexander Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Odesláno 10. října 2024 Po velmi dlouhé době, po 6 letech jsem se vrátil k nošení hodinek, mechanických hodinek. Občas jsem za ty roky projel fórum a i když jsem zrovna neměl chutě pořídit si něco na ruku, nezemřel jsem. Zůstal jsem věrný značce a koupil si hodinky po kterých jsem kdysi toužil. Jenže tenkrát jsem na alpinisty neměl prostředky a i přesto že se karta za ty roky obrátila, zůstal jsem při zemi a pořídil hodinky které neruinují můj rozpočet. Stejně jako tenkrát, tak i teď zůstávám owg.
Marcel Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Odesláno 12. října 2024 Vyzerajú super. Sám som nad nimi rozmýšľal, je ten kovový remienok solidný ?
nickolas Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Odesláno 12. října 2024 Alpinisty jsou legendy a jsou fakt super
Simon Alexander Odesláno 13. října 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2024 V 12. 10. 2024 v 22:16, Marcel napsal: Vyzerajú super. Sám som nad nimi rozmýšľal, je ten kovový remienok solidný ? Rozšířit Náramek má plné koncovky, nechrastí a netrhá chlupy. Jen jsem se neztotožnil s kyklopem, toho jsem odstranil. Musim souhlasit s nickolasem, jsou fakt super. 1
Logarex Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2024 Měl jsem v jiné variantě s byly to skvělé hodinky. Jen výměnou náramku mohly být od společenských po field. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se