vlastik Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Mám dotaz, velmi se mi líbí IWC Spitfire Chronograph nebo Doublechronograph v černé barvě, akorát všude se pohybují od 39mm do 42mm, nevíte jestli někde nebyla vyrobena edice ve velikosti 44-46mm? Já jsem je totiž někde viděl (snad 46mm) a opravdu bych je chtěl, ale co největší. Teď se hrozím toho, že jsem viděl fejk a nic nebude. Děkuji za radu, bude-li nějaká. Ještě s mi líbila verze dvoubarevná (asi úplně nová), ale nikde jsem nenašel podrobnosti.
knihomol Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Mám dotaz, velmi se mi líbí IWC Spitfire Chronograph nebo Doublechronograph v černé barvě, akorát všude se pohybují od 39mm do 42mm, nevíte jestli někde nebyla vyrobena edice ve velikosti 44-46mm? Já jsem je totiž někde viděl (snad 46mm) a opravdu bych je chtěl, ale co největší. Teď se hrozím toho, že jsem viděl fejk a nic nebude. Děkuji za radu, bude-li nějaká. Ještě s mi líbila verze dvoubarevná (asi úplně nová), ale nikde jsem nenašel podrobnosti. Dle ofic. stránek www.iwc.com "Mechanical chronograph movement - Self-winding - 44-hour power reserve when fully wound - Small hacking seconds hand - Day and date display - Split-seconds hand for intermediate timing - Convex sapphire glass, antireflective on both sides and secured against displacement by drop in air pressure Glass: sapphire, convex, antireflective, resistant against pressure drop - Crown: screwed - Water-resistant: 6 bar - Case diameter: 44 mm - Case height: 17.1 mm - Weight: Spitfire Double Chronograph in stainless steel with buffalo leather strap: 136 g
knihomol Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Na stránkách mají Spitfire Double Chronograph - 44mm, Spitfire Chrono-Automatic - 42mm
Baker Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Dle ofic. stránek www.iwc.com To si vlastik predpokladam asi taky nasel, ovsem ptal se na double chronograph v cerne verzi a ty jsou pouze 42mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlastik Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Jo díky chlapi, vím o tom, takže maximálka je 42mm? Jak jsem říkal na začátku, mám obavy, že jsem viděl fejk. Ještě jednou díky a... Naděje umírá poslední To si vlastik predpokladam asi taky nasel, ovsem ptal se na double chronograph v cerne verzi a ty jsou pouze 42mm. O té bílé samozřejmě vím, v černé se snad už tak dva roky nevyrábějí, ale třeba na ně narazím. Dle ofic. stránek www.iwc.com "Mechanical chronograph movement - Self-winding - 44-hour power reserve when fully wound - Small hacking seconds hand - Day and date display - Split-seconds hand for intermediate timing - Convex sapphire glass, antireflective on both sides and secured against displacement by drop in air pressure Glass: sapphire, convex, antireflective, resistant against pressure drop - Crown: screwed - Water-resistant: 6 bar - Case diameter: 44 mm - Case height: 17.1 mm - Weight: Spitfire Double Chronograph in stainless steel with buffalo leather strap: 136 g
vlastik Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 A o tomhle víte něco bližšího nebo je to jen nasvícením? Mám dotaz, velmi se mi líbí IWC Spitfire Chronograph nebo Doublechronograph v černé barvě, akorát všude se pohybují od 39mm do 42mm, nevíte jestli někde nebyla vyrobena edice ve velikosti 44-46mm? Já jsem je totiž někde viděl (snad 46mm) a opravdu bych je chtěl, ale co největší. Teď se hrozím toho, že jsem viděl fejk a nic nebude. Děkuji za radu, bude-li nějaká. Ještě s mi líbila verze dvoubarevná (asi úplně nová), ale nikde jsem nenašel podrobnosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 A o tomhle víte něco bližšího nebo je to jen nasvícením? Co chces vedet, jsou to tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlastik Odesláno 8. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Díky to bylo opravdu světlem Co chces vedet, jsou to tyto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se