Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Omlouvám se, ale tohle mi na*ralo a ani po delší době se s tím nějak nemůžu srovnat. Člen fóra pod nickem Rozm3tac se zrovna jak gentleman nezachoval. O co šlo? O tento prodej http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...hl=NIGHT+HUNTER Po rezervaci a týden trvajícím kontaktu přes mobil i přes ICQ jsme se domluvili a já jsem mu hodinky osobně vezl. Ještě večer před předáním jsem si potvrzoval telefonicky jeho trvající zájem. Jaké však bylo překvapení, když se mi druhý den ani neozval,ani nezvedal moje telefony,ani neodepsal na zprávu fóra. Vzhledem k tomu,že se tu stále vyskytuje na fóru, tak neberu ani to,že byl třeba náhle hospitalizován. Nevadí mi ani tak to, že si hodinky nepřevzal, konec konců proto jsme byli domluveni na osobním převzetí, ale to, že ani nebyl schopen napsat, že už nemá zájem. TO SE NEDĚLÁ!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to by ma fakt nasralo :giljotiini: viem si to zivo predstavit, ze sa tesis, ze sa zbavis zbytocnych hodiniek a budes si moct zaobstarat nejake nove hodinky. kseft uz takmer dohodnuty a takto to dopadne.

btw uz sa ti ich podarilo predat?

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

To se opravdu nedela. Je dobre ze v tehle sekci je i neco jineho nez hafo tisic prispevku ktere chvali Kubsona. Ja ho samozrejme chvalim taky, vsichni vime ze lepsi obchodnik s hodinkama asi v CR neni.

Dekuji za upozorneni na podivneho clena, me by tohle nastvalo taky. Diky bohu ze ja mel vzdy kliku a vsechny me obchody na foru probehli A1.

Odkaz ke komentáři

To bude asi trochu o tom, že tie pravidlá na predaj/nákup na tomto fóre nie sú samoúčelné. Ty o nich vieš, nerešpektuješ ich a teraz chceš pofúkať rany.

Mluvíš o čem???? Více členů již využilo možnost,že zde třeba někaoho znají a zkusili prodat své hodinky přes někoho.....kór,když je tu registrován přes rok a třeba jen nepřispívá(jestli reaguješ na pravidlo 50-ti příspěvků).....tohle s tím nemá co dělat. Je dobře,že se tu o podobném jednání píše....myslím,že Rozm3tac bude mít problém tu něco koupit,či prodat.....je MINIMÁLNĚ slušnost,pokud si prodej či koupi rozmyslím,odříci......za to nikomu nikdo hlavu trhat nebude.Ale tohle....to je hnus.

Díky za upozornění!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Mluvíš o čem???? Více členů již využilo možnost,že zde třeba někaoho znají a zkusili prodat své hodinky přes někoho.....kór,když je tu registrován přes rok a třeba jen nepřispívá(jestli reaguješ na pravidlo 50-ti příspěvků).....tohle s tím nemá co dělat. Je dobře,že se tu o podobném jednání píše....myslím,že Rozm3tac bude mít problém tu něco koupit,či prodat.....je MINIMÁLNĚ slušnost,pokud si prodej či koupi rozmyslím,odříci......za to nikomu nikdo hlavu trhat nebude.Ale tohle....to je hnus.

Díky za upozornění!!!!!!!

Podľa teba je tu to pravidlo na čo? Administrátor. Aby sme tu nemuseli čítať podobné príspevky, aby tu nebola tržnica.

Vôbec nejde o Rozm3taca. Ide o to že keď predávam hodinky niekomu kto tu je necelý mesiac a viem o ňom prd, tak je veľká šanca že nabehnem. Keď som pri tom dva krát porušil pravidlo, ktoré ma malo práve pred podobným sklamaním ochrániť, tak sa minimálne nebudem odvolávať na gentlemanstvo a hrať rozhorčeného.

Koľko Rozm3tacov bude treba aby sa tu z toho stalo Aukro s pochybnou povesťou?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Podľa teba je tu to pravidlo na čo? Administrátor. Aby sme tu nemuseli čítať podobné príspevky, aby tu nebola tržnica.

Vôbec nejde o Rozm3taca. Ide o to že keď predávam hodinky niekomu kto tu je necelý mesiac a viem o ňom prd, tak je veľká šanca že nabehnem. Keď som pri tom dva krát porušil pravidlo, ktoré ma malo práve pred podobným sklamaním ochrániť, tak sa minimálne nebudem odvolávať na gentlemanstvo a hrať rozhorčeného.

Koľko Rozm3tacov bude treba aby sa tu z toho stalo Aukro s pochybnou povesťou?

já jsem za tohle vlákno rád - minimálně to je posun dál v hodnocení od profi prodejců k privátním prodejcům X kupujícím a to je jedině dobře

Odkaz ke komentáři

já jsem za tohle vlákno rád - minimálně to je posun dál v hodnocení od profi prodejců k privátním prodejcům X kupujícím a to je jedině dobře

Mám veľkú obavu, že je to na dve veci. Ak sa naivnému predávajúcemu (nič osobné) dnes ozve ROZM4TAC s registráciou 1.2.´09, tak zase sadne do auta a pôjde mu odviesť hodinky.

Kto je ROZM3TAC, že ho tu hodnotíme? Veď ani nemá právo na fóre nakupovať.

Odkaz ke komentáři

Mám veľkú obavu, že je to na dve veci. Ak sa naivnému predávajúcemu (nič osobné) dnes ozve ROZM4TAC s registráciou 1.2.´09, tak zase sadne do auta a pôjde mu odviesť hodinky.

Kto je ROZM3TAC, že ho tu hodnotíme? Veď ani nemá právo na fóre nakupovať.

nakupovat ma pravo kazdy. prodavat ne. ano, mel byt trochu ostrazity, kdyz prodava nekomu, kdo je na foru par dni a ma jen par prispevku. ale nekolikadenni komunikace pres sms, icq a ujisteni ze hodinky chce koupit a pak se neozvat je proste na pres hubu. tak o tom jen napsal. nevidim na tom nic spatneho.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
nakupovat ma pravo kazdy. prodavat ne. ano, mel byt trochu ostrazity, kdyz prodava nekomu, kdo je na foru par dni a ma jen par prispevku. ale nekolikadenni komunikace pres sms, icq a ujisteni ze hodinky chce koupit a pak se neozvat je proste na pres hubu. tak o tom jen napsal. nevidim na tom nic spatneho.

to jsou pindy o hovně - prodal jsem hodinky za několik desítek tisíc členům co jsou sice zaregistrovaní, ale nemají ani jeden příspěvek - je to prostě jenom o tom, že když je někdo nesvéprávný tak je to potřeba oznámit, pro klid ostatních - potažmo to může být i dobrý feedback pro profi prodejce

Odkaz ke komentáři

Tiež na tom príspevku nič zlé nevidím, len je zbytočný. Budú tu ešte stovky nových členov a ak im niekto naivne naletí, tak tu budú stovky podobných príspevkov.

To pravidlo 50 je aj na nákup, pokiaľ viem. Dôvod pravidla sa dočítaš v prvom príspevku :)

Odkaz ke komentáři

Tiež na tom príspevku nič zlé nevidím, len je zbytočný. Budú tu ešte stovky nových členov a ak im niekto naivne naletí, tak tu budú stovky podobných príspevkov.

To pravidlo 50 je aj na nákup, pokiaľ viem. Dôvod pravidla sa dočítaš v prvom príspevku :)

"Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Prodejni fórum je otevřeno pouze lidem s min. 50 příspěvky" je to jen o prodeji. kupovat muze kdokoli z ulice.

Odkaz ke komentáři

1) kdyz se mi ozval pres SZ clen s 0 prispevky a dvouletou registraci ze koupi, odkazal me na vazene cleny kteri na nej daji reference, poslaj jsem mu hodinky ihned po domluve jako kazdemu jinemu, prijde mi to v pohode

2) kdyz jsem prodaval a ozval se mi pres SZ uplne novy nadrzeny clen a projevil ochotu poslat penize a koupit, bez smlouvani a nesmyslnych naroku, udelal jsem lepsi obchod nez s ortodoxnimi smlouvaci.

Pravidlo 50 jsem pochopil tak, ze brani spekulantum co si to tu pletou s Aukrem, aby nekazili podle me slusnou uroven naseho bazaru.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem tu uz prodal (a koupil) celkem dost hodinek at uz clenum s x tisic prispevku, tak clenum s nulou - zatim to vzdycky bylo v pohode.. Tyhlety prodeje skrz prostrednika neschvaluji, ale je to tak vsechno co s tim muzu delat a od pripadneho nakupu me to dokaze odradit, ale koneckoncu proti tomu zas tak zasadni namitky nemam.. Myslim, ze je dobre sem davat odkazy s informacemi o clenech se kterymi neni radno obchodovat protoze nejsou spolehlivy, muze to pomoci ostatnim aby si usetrili cas a starosti.. Vyhodu mam v tom, ze bych hodinky asi nikam dal nez do centra Prahy nevezl, protoze jsem neskutecne linej, takze v tomhle ohledu se asi spalit nemuzu :) Co me stve vic nez zprostredkovany prodeje, jsou SZ od nekterych clenu ve stylu "Koupim od tebe MOZNA hodinky za 60% ceny co chces kdyz mi je dovezes do Brna, plati?" - tomu uz se snad nejde ani smat :lol2:

Odkaz ke komentáři

Co to je za výrobce? Co to je za hodinky? Ty "MOZNA"? Ukaž fotky! Tuto značku jsem ještě nezaregistroval. Nebyl to překlep a nemělo to být "MONZA"?

Sorry za OT, ale tohle je moc :lol2:

Edit: Ukaž fotky ! :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem chose
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...