Jehlan Odesláno 25. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 "W" +20% / 5dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 před 1 hodinou, Jehlan napsal: "W" +20% / 5dní Takže hop na 63? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 před 3 minutami, Humanzero napsal: Takže hop na 63? teď by to chtělo korekci, zatím budu čekat jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 Bayer GA - hodně velký interní & externí potíže, ale padnou nemůže (too big to fall). Otázka je ale kdy nastoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Honda Motor Co., Ltd. (HMC) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance zajímavý moment, asi ještě klesne, ale koupil jsem už teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Cim se lisi treba od Nissanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 (upraveno) před 21 minutami, petr_cha napsal: Cim se lisi treba od Nissanu? nissan jsem nezkoumal, třeba budou taky vhodní k nákupu když tak mrkni na Honda's in-house solid-state batteries will be 50 percent smaller Upraveno 27. listopadu 2024 uživatelem Jehlan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 před 45 minutami, petr_cha napsal: Cim se lisi treba od Nissanu? Nechceš snad srovnávat Nissan s Hondou.., Nissan je firma na odstřel… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 před 1 hodinou, Jehlan napsal: Honda Motor Co., Ltd. (HMC) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance zajímavý moment, asi ještě klesne, ale koupil jsem už teď. ale ty marže jsou brutální… já pokukuju taky po TM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 PARXF. Škoda jen že to je kanadská firma kvůli divi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 27. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 před 9 minutami, Humanzero napsal: PARXF. Škoda jen že to je kanadská firma kvůli divi… snažím se vyhýbat inkasování zahraniční divi a raději zobchoduji. nemohl by jsem obchodovat např. erste přes vídeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Tak rakušani mají daň 27,5 takže Erste je mimo hru a prý to dohadování o vrácení stojí za to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Us vs ČR 15 vs 15 % je v pohodě, míň je problém, víc je škoda no nic neni jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 nissan jsem nezkoumal, třeba budou taky vhodní k nákupu když tak mrkni na Honda's in-house solid-state batteries will be 50 percent smallerSolid state baterky se resili uz i tady na chronomagu... mi to pripomina male modularni reaktory... vsichni o tom sni, vsichni na tom delaj, ale zatim nic.. ale jinak urcite namet k premysleni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 28. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Právě teď, petr_cha napsal: před 8 hodinami, Jehlan napsal: nissan jsem nezkoumal, třeba budou taky vhodní k nákupu když tak mrkni na Honda's in-house solid-state batteries will be 50 percent smaller Solid state baterky se resili uz tady na chronomagu... mi to pripomina male modularni reaktory... vsichni o tom sni, vsichni na tom delaj, ale zatim nic.. ale jinak urcite namet k premysleni.. vývoj té baterie je na dlouhou investici, na kterou má Honda kapitál, ale burza reaguje někdy zvláštně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Ahoj, "W" = Warren? Jestli ano, myslíš, že na dlouhodobou investici ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 V 28. 11. 2024 v 16:54, Oliver333 napsal: Ahoj, "W" = Warren? Jestli ano, myslíš, že na dlouhodobou investici ok? Bylo-li to na mě, "W" jako Wayfair Inc. (W) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance , ale opatrně , prodávají dovozové položky a cla se jich dotknou. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- K prostudování Shutterstock, Inc. (SSTK) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance Stock snímky, fotky, vektory, videa a hudba | Shutterstock dividendy: 2021 - 0,84$, 2022-0,96$, 2023-1,08$, 2024- 1,20$ . Pokud by pokračoval nárůst stejným tempem, můžeme předpokládat, že každý rok se zvýší o $0,12. 2025- $1,32, 2026- $1,44, 2027- $1,56, 2028- $1,68, 2029- $1,80 Při pročítání článků mi přijde že zas až tak moc se AI obrázky nepoužívají a jednodušší je sáhnout si pro potřebný snímek do knihovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 SMCI frčííí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Co ten Colt? Patria doporučuje koupit +35%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 V 21. 11. 2024 v 17:57, Humanzero napsal: Se zbláznili v Americe s tím GOOGL? Doufám že to trumpeta schodí ze stolu. Tiež dúfam že to nejako dobre dopadne pre investorov... Mám tam nejaké percento... Chcieť od nich aby predali Chrome, to nemohlo zdravú hlavu napadnúť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se