Humanzero Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března před 38 minutami, petr_cha napsal: .. a pokud to dobre chapu, tak britove nemaji srazkovou dan na divi, posilaji celou castku... Ano je to tak
Jehlan Odesláno 26. března Autor Nahlásit Odesláno 26. března Disney - Nová woke´ Sněhurka propadla. Kdyby to nebylo woke, premiéra šla před vánoci a roli Sněhurky dostala Olivia Rodrigo, měli by akcionáři větší radost. Diváci bojkotují woke Sněhurku. Hlavní hvězda zkritizovala Trumpa a jeho voliče, teď v Disney počítají kolosální ztráty. | Hrot24.cz 1
Humanzero Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Já včera začal kupovat Netflix, který bude dominovat. Budu držet i WBD. Kina vidím bohužel postupně jako mrtvou větev. 1
Humanzero Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Kupoval jste někdo v nejbližší době KB? Když jsem chtěl přikoupit za 900 přišlo mě to na hraně a kde je cena nyní??
petr_cha Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Ja tu prece psal... kdyz jsem ji za necelych 1050 pouštěl, protoze mi ta cena prisla prestrelena :-))... ale pak jsem neodolal se nepovozit pro zmenu na monete, na kterou jsem naskocil za 136.. a mam opet cukani ji zase vypustit :-).. zopakuju svoje starsi "fakt jsem zvedavej, jake budou ceny bank po dividendach a po uklidnění cel v americe.. nekdy cca v srpnu (?) ... :-) 1
Prochy68 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Já KB nejspíš přikoupim po diví podle situace 1
petr_cha Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března ... a koukam, ze dneska pojede dalsi celni kolecko.. tentokrat na auta... akorat nechapu proc nejvic padaji data centra.. oracle kam se to sypes... :-o)
Humanzero Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března před 3 hodinami, petr_cha napsal: ... a koukam, ze dneska pojede dalsi celni kolecko.. tentokrat na auta... akorat nechapu proc nejvic padaji data centra.. oracle kam se to sypes... :-o) Čína brojí proti us tech a IT a negativní každá zmínka i když nepodložená hned sešup… prostě horská dráha. Takže posiluju NFLX nově japonské HTHIY a sleduju SONY při poklesu kupuju.
Humanzero Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Takže počítám týden, 10dní pokles a to pořádný … úřaduje na kapacity mozku.
petr_cha Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března ..nemel jsem poradnej zapal odejit vcas z US a ted uz to radej na vsech frontach.. tyhle clanky potrebuju dopredu a ne kdyz uz je pozde.. :-))https://www.fxstreet.cz/zpravodajstvi-177878.html
Humanzero Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března (upraveno) Nevidím to tak růžově , takových prohlášení byli stovky, nalít miliardy umí každý, ale ty firmy musí vydělávat a mít nějaký smysluplný budiness. Všechno to je provázané a i trumpetě to dojde. Amerika je na míle vzdálená a tak jako Trumpova vize nefunguje tak ani truc reakce Evropy. Viz údajné poplatky vůči Pypal. Dělat restrikce vůči konkrétní firmě? U soudu by Eu prohráli na plné čáře. Vedení Evropy jsou stejná nemehla jako trumpeta Upraveno 28. března uživatelem Humanzero
petr_cha Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Jasan.. spis to myslim ironicky.. kdyz vyskoci evropskej vojenskejprumysl, posledni skok koncem unora, tak to se to pak pisou mesic po tom clanky a doporuceni :-)Drzim jeste furt to UPS a Oracle.. a nejak se nemuzu rozhodnout jak dal.. a tak zatim drzim.. a koukám jak pada :-).. co jsem si udelal widget na mobilu, tak kompletne vsechno cerveny, ale komplet.. vc.bitcoinu i EU.. :-)
Humanzero Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tak stará poučka je když to jde dolu tak držet popř přikoupit. Když prodáš vždy proděláš protože nikdy netrefíš point kdy to půjde nahoru. Jako pohádky, uděláme si vlastní Google, Metu, 3M, Microsoft jsou komunistická pohádka, jako v Rusku, sankce posilují Ty nahoře by měli zapnout mozky a dohodnout se což se stane. si stále mysli že je Donald I král americký. Až Black Rock řekne tak bude dohoda. Politici nemají moc už dávno 3
Prochy68 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Já nakupuju, mám ještě 50% cash co mám alokovano pro zahraničí a 50% pro krypto, takže ať to ještě týden i dyl klidně krvaci. Ale po otočce budu postupně okamžitě uprodávat, protože myslím, že pár let to bude pěkně turbulentní. Snad do důchodu nepůjdu v červenejch číslech 1
Jehlan Odesláno 28. března Autor Nahlásit Odesláno 28. března před 2 hodinami, Humanzero napsal: Tak stará poučka je když to jde dolu tak držet popř přikoupit. Když prodáš vždy proděláš protože nikdy netrefíš point kdy to půjde nahoru. Jako pohádky, uděláme si vlastní Google, Metu, 3M, Microsoft jsou komunistická pohádka, jako v Rusku, sankce posilují Ty nahoře by měli zapnout mozky a dohodnout se což se stane. si stále mysli že je Donald I král americký. Až Black Rock řekne tak bude dohoda. Politici nemají moc už dávno Myšlenka, že bude EU v otázce sankcí ( pardon , cla ) vystupovat jako jeden muž je určitě zajímavá. Snad to nevymění za zrušení sankcí na Rusko a uvolnění peněz. ( = ) Myšlenka, že si uděláme nějaké dotované, green, woke evropské firmy, které budou hrdě konkurovat americkým gigantům je ještě lepčí 1
brnakp Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Máte prosím někdo zkušenost s investováním přes JT Bank? JTB má teď novou verzi bankovnictví a jde tam koupit i akcie firem, které např. přes Patrii nebo Raifku nejdou. Jen se mi zdá, že transakce i správa jsou dražší. A dokonce si účtují poplatek i za příchozí platby v cizí měně (jestli čtu správně ceník služeb)...
Humanzero Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Pokud EU nepřekope vše od základu bude pořád páté kolo od vozu.., energie, ekonomická byrokracie, “zákoník práce”, 30 mudrujícich prezidentů…. Tohle se nikdy nezmění…všechny firmy co stojí za řeč jsou stejně hodné závislé na us… us se dohodne s RF a Čínou a EU nepotřebuje vůbec..EU nemá kromě vlastního trhu Číně co nabídnout, RF si vybrakují Čína s US a Evropa? Jen drobečky ….kabelky, víno a hodinky to jediné zbyde Evropě . Takže já dokupuju Netflix, Uber, Amazon, Google, Microsoft 1
petr_cha Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Jako obecne souhlas, zrovna tenhle tyden jsem cetl clanek, jak chipy prekroci hranice snad jeste vicekrat nez autodily (jo trumpeta chce tarify i na chipy) a jak urcit tu hlavni zemi puvodu pri te svetove provazanosti je skoro nemozne......ale... zacinam se bat, ze trumpeta je jeste vetsi silenec nez jsme doufali.. to neni bezny politik, sponzorovany koncerny a vodeny na provazku.. premyslim, co vsechno dokaze rozsekat svym radoby diktatorskym pristupem.... v beznych dobach a pri beznych vykyvech asi plati vsechno co tu padlo.. ale jestli toto neni uz vic tranzitni doba k necemu... nasledujicicmu...Jsem si vybral dobu na to se ucit investovani :-) ale zas v nejvetsich bourich jsou nejvetsi vykyvy.. jak nahoru tak dolu...jen se neutopit :-)) a navic mi dosla cash, nemam nabito.. :-)
Dez123 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 26. 3. 2025 v 10:46, Humanzero napsal: Já včera začal kupovat Netflix, který bude dominovat. Budu držet i WBD. Kina vidím bohužel postupně jako mrtvou větev. Proč WBD jako mrvou větev? Za mě mají nejlepší obsah. Sice ho není nejvíc, ale zase tam není tolik sraček, jako má Netflix.
Humanzero Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 1 hodinou, Dez123 napsal: Proč WBD jako mrvou větev? Za mě mají nejlepší obsah. Sice ho není nejvíc, ale zase tam není tolik sraček, jako má Netflix. Mrtvou větev vidím kina, vše bude časem na streamu. Do kin chodí čím dál míň lidi, obsah ani zážitek lidi netáhne. Obří televize doma v 4K, bez reklam a chroupajicich sousedů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se