gas Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Prodám poslední volný kousek ze sbírky. 997S, manuál. Moc nové na mě, jsem na ty staré, vzduchem chlazené, křápy původ Německo, kód C00, jsem druhý majitel. Nehavarované, najeto 42500, celé auto 1 lak, absolutně bez poškození, nově celé polepeno do PPF fólie, keramika, paranoidní preventivní servis, jedna z nejlepších 997 na EU trhu. Popis a video v odkazu. https://www.sauto.cz/osobni/detail/porsche/911/207099972 1 699 000 Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Upik. Vánoce na krku, kdo se chce přes dlouhé zimní večery chodit dívat do garáže se sklenkou kvalitního alkoholu na něco dokonalého, tak má ještě možnost, než to zazimuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky