Nylfein Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Dobrý den, nalezl jsem tyto Omegy na blešáku. Pravděpodobně se jedná o padělek. Vyvede mě prosím někdo případně z omylu? Google lenses moc nepomáhají s hledáním správného typu. Předem Vám děkuji, IMG_5653.HEIC IMG_5654.HEIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 ano je hnusny fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas.o Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Ahoj, trochu využiju toto téma. Mám možnost zakoupit tyhle hodinky, bez servisní historie, bez krabice a jakéhokoli dokladu. Může se jednat o fejk? Jak postupovat, nechat si je někde ověřit, prohlédnout, co si myslíte o ceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Podle me jsou to legit 2531.80, notne obnoseny, na fotce teda neni videt seriovy cislo, ale to je asi ve stinu....nechat overit idealne nekde u AD Omega, sundat dynko a porovnat SN stroje se SN na nozce... ca 1120 by to mel byt... cenu tu zadnou nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas.o Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Cena je kolem 35 000,- Kč ještě se budeme domlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 to bych rekl je odpovidajici cena, pokud to neni corka...pokud bude prodejce souhlasit s overenim u AD, sel bych do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se