Arthur N. Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 12:43, kaktusář napsal: resp by mě zajímalo, pokud mi doporučuješ sarby před těma novejma, tak proč? Rozšířit protože klasika, historie, není kyklop, dýnko bez skla --- ale ty chceš kyklop, průhled na strojovnu, takže jdi do nových
kaktusář Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 14:15, Arthur N. napsal: protože klasika, historie, není kyklop, dýnko bez skla --- ale ty chceš kyklop, průhled na strojovnu, takže jdi do nových Rozšířit děkuji za vysvětlení, ještě musím zjistit, jak je to se strojkem, jestli je v novějších novější verze.. a jestli to má nějakou důležitost.. nejsem ještě úplně rozhodnut... historická hodnota je jistě důležitá...
kaktusář Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna aha, tak už to vidím, starší verze má 6R15.. s tím jsem měl už jednou trochu problém, šel docela šejdrem, jak chtěl.. s tím 6R35 mám lepší zkušenosti ohledně přesnosti... rezervu chodu ani moc neřeším. buď hodinky nosím, nebo nenosím a jestli vydrží 50 nebo 70hod není až tak podstatné
kaktusář Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna na želvách mě dycky překvapí ten rantlík mezi zubatým okrajem lunety a lunetou. je to jakási ostrá hrana, která umí moc pěkně odrážet světlo, asi jinou funkci nemá. ale divím se, že to někdo vymyslel, protože je to jakoby úplně k ničemu, jen to vyčuhuje nad lunetu. ani jako ochrana to moc nefunguje, protože sklo je nad tím. ale líbí se mi to
kaktusář Odesláno 10. dubna Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna dnes mraky jako lusk.. a solidní povětří 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se