kaktusář Odesláno 19. května Autor Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) Upraveno 19. května uživatelem kaktusář 1
FantasticFabio Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května před 12 minutami, kaktusář napsal: Měse natom koženým řemenu jakože moc líbí! Jakože pecka!!! 1
kaktusář Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května před 8 hodinami, FantasticFabio napsal: Měse natom koženým řemenu jakože moc líbí! Jakože pecka!!! díky, mně to taky přijde zatím nejlepší, co jsem vyzkoušel
PetrSefl Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 1 hodinou, kaktusář napsal: Tento natahovač mám od 2021 už druhý (pravá strana už se přestala točit, prý častá závada) a dávám je tam opačně, vždy korunkou od sebe, jsou dostatečně daleko a i tak je mám nasazené víc na stranu té výplně. Pak se můžeš zbavit toho nevzhledného molitanu který je mírně dře, když se pohybují a v životě je neškrábneš.
kaktusář Odesláno 23. května Autor Nahlásit Odesláno 23. května dík za tip, vyzkouším zatím se mi to vrtí, mám ho něco přes rok... asi kvalita odpovídá ceně no... vpodstatě se divím, že stále vrtí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se