Kupa54 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna V 21. 1. 2025 v 10:06, kaktusář napsal: Rozšířit Sněhu máte jak "Tři oříšky pro Popelku" Na tahu vypadají jako GS. Já dneska oblíbené TH
kaktusář Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna V 21. 1. 2025 v 10:24, Kupa54 napsal: Sněhu máte jak "Tři oříšky pro Popelku" Na tahu vypadají jako GS. Já dneska oblíbené TH Rozšířit krása, krásné hodinky... hele, taky nemáš tah... a já jednou tu ideální kožku najdu! ted mám jednu objednanou na ty nový menší gs u frydla, tak jsem zvědav do kožek dám víc peněz než do hodinek :))))
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna V 21. 1. 2025 v 10:06, kaktusář napsal: Rozšířit Ale tyhle GS jsou na náramku nejlepší možná varianta, věř tomu
kaktusář Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna V 21. 1. 2025 v 17:19, špelda66 napsal: Ale tyhle GS jsou na náramku nejlepší možná varianta, věř tomu Rozšířit asi jo... před časem jsem vedl diskusi o tom s mlsounem a on říkal, že nejlepší je kůže na tydle, takže jsem bral vážně jeho názor, možná kdybych měl tu ideální nejlepší kožku, tak by to bylo super... ale takhle se mi taky líbí. nicméně mám na instagramu uložených hodně gs a jsou na nejrůznějších materiálech a líbí se mi to taky... a maj to na všelijak baculatých kožkách, světlý cifr je asi univerzálnější no... hadráci:
kaktusář Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna ona je jedna věc, že ty gs jsou tak krásné hoidnky, že to snad žádnej hadr ani špatná kůže nemůže uplně zhnusit... ale druhá věc je vybrat skutečně tu nejlepší variantu, kde ty hodinky zazáří úplně nejvíc, nejvíc odkryjí svůj potenciál. takže jsem dost zvědavej na kožku od frýdla co se stane...
kaktusář Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna tyhle jsou rozkošné t LE SBGW264 Brand: Grand Seiko Model: 60th Anniversary Limited Edition Reference Number: SBGW264 Diameter: 39mm Thickness: 11.6mm Case Material: Rose gold Dial Color: Green engraved pattern Indexes: Applied rose gold batons Lume: None Water Resistance: 30 meters Strap/Bracelet: Brown crocodile strap
špelda66 Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna tyhle bych nechal na náramku a ty světlý na kůži, vím, že se opakuju, ale nedá mi to ...
kaktusář Odesláno 22. ledna Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna V 22. 1. 2025 v 12:56, špelda66 napsal: tyhle bych nechal na náramku a ty světlý na kůži, vím, že se opakuju, ale nedá mi to ... Rozšířit jj souhlasim, tak jsem to i myslel..
Kupa54 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 23. 1. 2025 v 13:21, kaktusář napsal: Rozšířit Na tom řemenu vypadají skvěle. 1
kaktusář Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna V 23. 1. 2025 v 20:49, Kupa54 napsal: Na tom řemenu vypadají skvěle. Rozšířit dekuji, @špelda66 ma vkus 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se