ATOM Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března V 14. 3. 2025 v 11:26, kaktusář napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit tak nakonec zas na naramku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března ano, ja to tocim jak ponozky.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března nasadil jsem řemínek, kterej jsem dostal před časem, tuším od mlsouna , a nad nímž mám otazníky, ha ha... nicméně manželce se to líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března (upraveno) nedotýkají se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března uživatelem kaktusář 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března do otvorů na stežejku to sedne přesně ale vychlipuje se ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března všechny bych řekl jsou decentní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března takže jsem si řekl, že je potřeba podívat se pravdě do očí. na svou sbírku mám názor, že je to velmi skromná až skrovná sbírka starších kousků, a mám jenom několik málo hodinek. a tak jsem si je dal na jednu hromadu. a opravdu, mechanik mám jenom 3 kusy! Až tak jsem to stáhl!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tři zasloužilé kousky, na případné servisování stačí až až No a pak jsem dal dohromady ručičková seika: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 kusů, furt je to do jednoho týdne, každej den jedny ručičkové a dva dny v týdnu přidám mechaniky, s tím, že fieldy nosit nebudu, jsou to moje první seika, první mechaniky, nosím je už jen velmi sporadicky, protože jsem je nosil denně 5 let a tak maj odnošeno... no, pak tady falírujou quartzky hamiltony, ty neje zařadit, páč to nejsou seika, ha ha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nosím je občas do lesa, jsou to lesní fieldové hodinky. No a pak jsou tu nakonec casia, ty se jaksi pomnožily no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vlastně je moc nenosím, ale mám je moc rád a nedám na ně dopustit. vydrží všechno, jsou levné vesměs, jdou přesně, můžu je otloukat, hlavně se o ně nemusím bát jako o seika, která jsou sice vesměs vintážní, ale těžko sehnatelná, protože já prostě na ty japonské weby nechodím, nechci platit clo apod. No, napočítal jsem nějakých 16hodinek celkem, nepočítám do toho hodinky po rodičích, prarodičích apod. které fakt nenosím. Tohle je sbírka nošených aktivních hodinek. A tím by to mohlo zůstat, 16ks je až dost. Nic se tam už nevejde, už si nekoupím žádné hodinky!!! Tento výrok jsem od přihlášení na chronomag řekl už asi pětsetkrát krát pětsetkrát... 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března kůže... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno čtvrtek v 07:55 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:55 a/r a cifr jsou velmi povedené, nechápu, že jsem je už 2x prodal/vyměnil , ha ha...navíc tento kus jde (zatím) přesně jak lhc je to podezřelé, ale prostě to zatím tak je nezbývá než děkovat a radovat se , než se něco potento Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno čtvrtek v 12:54 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:54 (upraveno) koupajda? potápka? nevíme... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 12:54 uživatelem kaktusář 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se