kaktusář Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna díky, dlouho jsem o nich uvažoval, dlouho byly v prodeji, chtěl jsem powermatic (už jsem ho měl v lhc) a jsem spokojen, jsou to parádní hodinky, na nic si nehrajou, jsou střídmé, strojek je super, čitelnost parádní, jsou dobře masivní - i ve smyslu stability... moje první certiny a poměr cena výkon je vynikající nejsou to hysterky jako seika, ha ha
kaktusář Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna projel jsem celé certinové vlákno a tak nějak se mi všechno od nich líbí dřív se mi zdály neforemné, divné... a čím dýl na ně koukám, tak si říkám, že jsou vlastně super... i ty společenské i quartzky... takže se jim asi budu víc věnovat.
kaktusář Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) 43mm a 43mm (nedotýkají se i když vypadá že jo ) Upraveno 17. dubna uživatelem kaktusář 1
kaktusář Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna manty půjdou do onyxu, jedou už půl minuty + certiny udělaly od včera -1 vteřina...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se