Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

👍 Dovolenka nebo pracovně? vypadá to jako vědecká expedice ale na na kaktusy... 🍻

• Odpovědi 750
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 16 minutami, eloga napsal:

👍 Dovolenka nebo pracovně? vypadá to jako vědecká expedice ale na na kaktusy... 🍻

haha,dovolená,  dánsko :) baví mě archeologie a historie a les a přírodniny :)

Návštěvník eloga
Odesláno

Dovolená také, byli jsme 1991 1992 a 2008 a naposledy 2022. Příjemná atmosféra, klid a čisté moře. Ovšem záleží na lokalitě, jako vždy a všude. Sever je solidní záležitost na úžasný klid, ještě lépe v Norsku, náš mladý jezdí pravidelně, radši než do Itálie. 🤠🍻

Odesláno
před 2 hodinami, eloga napsal:

Dovolená také, byli jsme 1991 1992 a 2008 a naposledy 2022. Příjemná atmosféra, klid a čisté moře. Ovšem záleží na lokalitě, jako vždy a všude. Sever je solidní záležitost na úžasný klid, ještě lépe v Norsku, náš mladý jezdí pravidelně, radši než do Itálie. 🤠🍻

no je to dycky trochu věc kompromisu, já zvolil dánsko, že se sem dá dojet docela dobře autem, na sever jutska nemusí člověk ani trajektem a nejsou tady turisti a je tady spousta archeologie a památek a přírody... a líbí se mi, že dánsko má obecně špatnou pověst turistickou, lidi mi říkaj, proč do dánska, když tam nejsou hory apod. a skutečně tu krom nějakejch němců nejsou turisti, je tady naprostej klid, jsme v letním domku v lese u moře, krb, pohoda. byli jsme tu loni a rád bych, budu-li schopen příští rok zas.

jinak z romantického úhlu pohledu bych rád víc na sever, ale mám zdravotní problémy a nechci riskovat tu vzdálenost. děti nesnášej letadlo... takže když to vše dám dohromady, tak je pro nás nejlepší destinace na dovolenou dánsko... kvůli zdravotním problémům nesnáším vedro, čili volíme dycky srpen, prcháme před teplem :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...