kaktusář Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 tojo, jsem rád, že je mám... právě když mám tyhle a spirity, tak nepotřebuju gs... nic proti gs, ale prostě mít tři podobné hodinky je zbytečné.. kdybych neměl tydle, tak si gs určitě nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Před hodinou, kaktusář napsal: tojo, jsem rád, že je mám... právě když mám tyhle a spirity, tak nepotřebuju gs... nic proti gs, ale prostě mít tři podobné hodinky je zbytečné.. kdybych neměl tydle, tak si gs určitě nechám... Taky to lze pojmout tak, že si necháš GS a dáš pryč tyhle a spirity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 to asi nelze, protože tato možnost nebyla na stole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 navíc gs jsou "jen" quartz, který mě až tak nebaví... je možné, že zas. začne, a pak si zas koupím bazarové gs. to nevylučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 postupně jsem nějak ztratil o gs zájem... aspoň o ty moje. větší zábava je určitě se spiritama a sarxama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 anebo chci udělat @mlsoun1-ovi radost dyk jsou to jen hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 MICRO praha: https://photos.app.goo.gl/dbiwLPAJLZdi9SZq7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 inverze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 V 30. 11. 2024 v 11:00, kaktusář napsal: MICRO praha: https://photos.app.goo.gl/dbiwLPAJLZdi9SZq7 Rád bych se zeptal , jestli se dá na Mikro přímo nakoupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 bohužel, to nevim, já tam nic nekupoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 pes a inverze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 děkuji. dnes jsme se pohybovali kousek od křemešníku nad mlhou a trošku v té mlze přechody tam a zpět byly úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se