Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím si, že zde je především o vkusnost. Pokud jsou hodinky na tahu či kůži je dnes už asi jedno. Mě by spíše asi vadilo, kdyby ty hodinky byly to první co na tom člověku postřehnu - v negativním smyslu...Na jednání si vemu klidně tah nebo řemen, stejně tak když jdu jen do práce v obleku. Ale vkusnost je asi důležitá...

Nezapomenu v této souvislosti na jedno neoficiální jednání, na které jsem si vzal Steinharty PinkGoldy, v obleku jsme nebyli ani jeden, ale ani jeden jsme se nemohli soustředit na předmět jednání (bytová samospráva nebo tak něco), já, protože jsem ty hodinky měl úplně nové a pořád jsem na ně myslel a občas se na ně po očku kouknul a druhá strana se zase nemohla soustředit, protože něco tak pěkného, jako tyhle hodinky, jistě ještě neviděla (neviděl) :) Viděl jsem, jak ho to pořád rozptylovalo. Bylo to tedy dobře, nebo špatně? :)
Odesláno

Nezapomenu v této souvislosti na jedno neoficiální jednání, na které jsem si vzal Steinharty PinkGoldy, v obleku jsme nebyli ani jeden, ale ani jeden jsme se nemohli soustředit na předmět jednání (bytová samospráva nebo tak něco), já, protože jsem ty hodinky měl úplně nové a pořád jsem na ně myslel a občas se na ně po očku kouknul a druhá strana se zase nemohla soustředit, protože něco tak pěkného, jako tyhle hodinky, jistě ještě neviděla (neviděl) :) Viděl jsem, jak ho to pořád rozptylovalo. Bylo to tedy dobře, nebo špatně? :)

no podla toho kto z vas bol autorom navrhu zmluvy :D

Odesláno (upraveno)

no podla toho kto z vas bol autorom navrhu zmluvy :D

Rozptýlení pozornosti mně tehdy na škodu zrovna nebylo, a to ani té mojí ani té druhé strany, byl jsem si na svém a v klidu :)

Edit: Odpověď i pro Cigiho :)

Upraveno uživatelem Apep

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...